EBA TV canlı yayını; 23 Mart Pazartesi 2020 itibariyle corona virüs tedbirleri kapsamında okullarda verilen ara tatilin sona ermesinin ardından ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik canlı yayın hizmetine başlayan EBA TV ile, canlı izlenebilen ders programları daha sonra gün içerisinde tekrar yayınlarıyla da öğrencilerin hizmetine sunuluyor. Öğrenciler ve veliler EBA TV canlı izlemek için Digiturk, uydu, D-Smart, Tivibu EBA TV canlı yayın ve tekrar yayını bilgilerini bugünlerde sıklıkla araştırıyor. TRT EBA TV canlı yayın ve tekrarı, EBA TV ders programları ile ilgili bilgileri internet üzerinden sıkça araştırılıyor. TRT EBA TV canlı izle! İlkokul, ortaokul, lise dersleri canlı izle! 26 Mart Perşembe EBA TV canlı yayını burada!.. Aşağıdaki linklerden canlı yayınlara ulaşabilirsiniz.

TRT EBA TV canlı izle! İlkokul, ortaokul, lise dersleri canlı izle! 26 Mart Perşembe EBA TV canlı yayını burada!..

EBA TV’de ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri için dersler üç kanal üzerinden canlı olarak takip edilebiliyor. İlkokul, ortaokul ve lise EBA TV canlı yayınlarına aşağıdaki bağlantılardan erişebilirsiniz.

TRT EBA TV İLKOKUL CANLI YAYIN İZLE!

TRT EBA TV ORTAOKUL CANLI YAYIN İZLE!

TRT EBA TV LİSE CANLI YAYIN İZLE!

TRT EBA TV ders programı (ilkolul , ortaokul, lise)

Uzaktan eğitim döneminde öğrencileri EBA TV’den ve eba.gov.tr internet sayfası üzerinden EBA TV yayın akışını takip ederek, kendi sınıflarına ait ders anlatımlarını, o haftanın hangi gününde ve saatinde yapılacağını öğrenerek ve kendileri için belirlenen saat aralıklarında ders yayınını takip edebileceklerdir.

EBA TV 25 Mart Çarşamba 2020 ilkokul, ortaokul ve lise ders programları şöyle;

EBA TV hangi kanallarda yayın yapıyor?

Koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan uzaktan eğitim sürecinde çeşitli kanallarda yayın yapacak olan EBA TV’nin detaylı yayın bilgilerine aşağıdaki görselden ulaşabilirsiniz;

Editör: TE Bilisim