Survivor 2020’de büyük final yaklaşıyor! Acun Ilıcalı büyük günle ilgili açıklamayı yaptı. Adada aylar süren mücadelenin ardından Survivor şampiyonu, 13 ve 14 Temmuz tarihlerinde İstanbul’da gerçekleşecek olan final programının ardından belli olacak. Survivor final yeri belli oldu. Program Galataport’ta yapılacak. Bu açıklamanın açıklanmasının ardından yarışmanın takipçileri konuyu araştırmaya başladı. Peki, Galataport neresi? Galataport İstanbul’un hangi ilçesinde? İşte merak edilen tüm detaylar!..

Galataport neresi? Galataport İstanbul’un hangi ilçesinde?

2020 Survivor büyük finalin gerçekleştirileceği Galataport İstanbul Karaköy’de yer alıyor. Galataport veya Salı Pazarı Kurvaziyer Limanı Projesi Karaköy Rıhtımı ile Mimar Sinan Üniversitesi Fındıklı Kampüsü’ne ait olan bina arasındaki sahil şeridinde yer almakta.

Karaköy Sahilinin düzenlenmesi amacıyla yapılan çalışmalardan biridir.

Survivor 2020’de oynanan yarı final oyununun ardından Acun Ilıcalı, yarışmacılara ve takipçilere ilk sürprizini açıkladı. Acun, bu yılki Survivor yarışmasının finalinin İstanbul Galataport’ta gerçekleştirileceğini duyurdu.

İlk yarı finalist Berkan Karabulut oldu!

2020 Survivor’da ilk dokunulmazlık oyunu finalinde Barış Murat Yağcı ve Berkan Karabulut karşılaştı. Beş galibiyete ulaşan ilk ismin adını yarı finale yazdıracağı kıran kırana oynana mücadelenin ardından kazanan isim 5-0 skorla Berkan Karabulut oldu.

2020 Survivor’da büyük final!

12 Temmuz 2020 Pazar: Sona kalan üç yarışmacı ile Survivor’dan elenen eski yarışmacılar arasında Yüzleşme Konseyi yapılacak. Canlı yayında yapılacak oylama ile finale kalan iki isim belirlenmiş olacak.

13 Temmuz 2020 Pazartesi: ise, iki finalist aynı gece Acun Ilıcalı ile birlikte özel bir uçakla İstanbul’a gelecek.

13 Temmuz 2020 Pazartesi ve 14 Temmuz Salı günleri; iki gün sürecek Survivor 2020 büyük finali başlayacak.

14 Temmuz Salı günü Survivor 2020 şampiyonu canlı yayındaki ekrana gelecek olan SMS oylaması sonucu belirlenmiş olacak.

Editör: TE Bilisim