Galatasaray, yıldız file bekçisi Fernando Muslera’nın sakatlığının ardından hız verdiği kaleci arayışlarını sonuçlandırdı. Sarı-Kırmızılılar, geçen sezon Kasımpaşa’da forma giyen kaleci Fatih Öztürk ile 2 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Galatasaray ‘Elabdellaoui’ transferini duyurdu

Spor

Habere Git

YILLIK 4 MİLYON LİRA ALACAK

KAP’a yapılan açıklama şu şekilde:

“Profesyonel Futbolcu Fatih Öztürk ile 2020-2021 ve 2021-2022 sezonları için anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşma gereği Şirketimiz futbolcuya her bir sezon için net 4.000.000 TL tutarında sabit transfer ücreti ödeyecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

“TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK KULÜBÜNE GELDİM”

Öte yandan Galatasaray’ın yeni transferi Fatih Öztürk, ilk demecini de verdi. Sarı-kırmızılıların 2 yıllık sözleşme imzaladığı 33 yaşındaki kaleci Fatih Öztürk, GS TV’ye yaptığı açıklamada “Transferinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Çok farklı duygular içerisindeyim. Burası Türkiye’nin en büyük kulübü. Türkiye’nin futbol anlamında çatısı. Herkesin olmak istediği yerdeyim. Her sabah şampiyon gibi uyanıp, şampiyon gibi çalışıp, taraftarımız için elimden geleni yapacağım. Sayın başkanımız ve sayın hocamız için de her şeyi yapmaya hazırım artık.” ifadelerini kullandı.

“İLK TT STADI DENEYİMİNİ ANLATTI”

Türk Telekom Stadı’na ilk kez, yıllar önce bir Türkiye Kupası maçında Galatasaray’a rakip olarak çıktığını hatırlatan Fatih, “Türk Telekom Stadı’nın ayrı bir ambiyansı var. Artık Galatasaray camiası için penaltıları kurtarmaya, şutları çıkarmaya çalışacağım. Bu stat her zaman performansım açısından özel olmuştur. Şimdi de bu formayla performansıma devam edeceğim.” diye konuştu.

Bu bir son dakika haberi.

Ayrıntılar Güncellenecek…

Editör: TE Bilisim