Uğur Işılak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın yeni doğan çocuğu ile ilgili provokatif ve çirkin mesajlara ozanca tepki gösterdi.

Aile ve toplum değerlerini hiçe sayan kendini bilmezlerin tavrını “namussuzluk” olarak niteleyen ünlü sanatçı Işılak, mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Namussuzluk yapmak, nefretinden başka hiçbir özelliği olmayanlara mahsustur. Sağcının da solcunun da, dinsizin de inançlının da, laikin de anti-laikin de, hülasa; her kesimin haysiyetsizinden Allah bu memleketi korusun.”

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ

Söz konusu paylaşımlara yönelik toplumun farklı kesimlerinden birçok kişi sosyal medya aracılığıyla tepki gösterdi.

SAVCILIK HAREKETE GEÇTİ

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve ailesine yönelik hakaret içerikli paylaşımda bulunanlar hakkında resen soruşturma başlatmıştı.

Başsavcılık’tan yapılan açıklamada Tweetin altına bir takım kişiler tarafından Bakan Albayrak’ın şahsı ve ailesi hakkında hakarete varan yorumlar yapıldığının açık kaynak araştırmasından anlaşıldığı bildirilerek, “kamu görevlisine karşı hakaret” suçundan resen soruşturma başlatıldığı kaydedildi.

Editör: TE Bilisim