Konya Baro Başkanlığı Bisiklet Takımı, 18 mart Çanakkale Şehitlerini Anma Turu’nun son gun etabını da tamamlayarak Çanakkale’ye ulaştı.

Konya Baro Başkanlığı’ndan yapılan açıklama şu şekilde:

Çanakkale Zaferinin 104. Yıldönümü münasebetiyle Baromuz Üyeleri Av.Cengiz YÖNET, Av.Muhammet ÖZTAT, Av.İbrahim ÖZTÜRK ve Av.Mustafa ŞEKER’ den oluşan Bisiklet Takımımız Şanlı Zaferimizde Şehit olan Atalarımız anısına “11 Mart 2019 günü Saat 09.30’da Baromuz önünden Çanakkale’ ye hareket etmişti. Toplam sekiz gün süren 860 km’lik Bisiklet koşusu 18 Mart 2019 tarihinde tamamlandı.

Turun ilk günün de Akşehir etabını tamamlayan takımımız Akşehir Adli Müzaheret Başkanımız Av.Barış TÖREN’ i ziyaret etti.

İkinci gün etabında Afyon’a geçen takımımız Afyon Baro Başkanı Av.Turgay ŞAHİN’i, Üçüncü gün etabında ise Kütahya’ ya ulaşan takımımız Kütahya Baro Başkanı Av.Ahmet ATAM’ı makamlarında ziyaret ederek tur anısına yaptırılan forma hediye etti.

Çanakkale Şehitlerini Anma Bisiklet turunun 4. günün de Eskişehir’e ulaşan takımımız sırasıyla İnegöl, Bursa, Karacabey, Bandırma ve Biga etaplarını tamamlayarak 18 Mart 2019 tarihinde Çanakkele’ye ulaştı.

Eskişehir Baro Başkanı Av. Mustafa ELAGÖZ’ü, Bursa Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Av.Sefer Murat YAYLALI’yı ve Çanakkale Baro Başkanı Av.Bülent ŞARLAN’ı ayrı ayrı ziyaret eden bisiklet takımımız tur anısına yaptırılan formalardan hediye etti.

Baro üyelerimiz Av.Cengiz YÖNET, Av.Muhammet ÖZTAT, Av.İbrahim ÖZTÜRK ve Av. Mustafa ŞEKER’ den oluşan Baro Bisiklet Takımımıza ve Baro Personelimiz Abdullah KAHRAMAN’a bu anlamlı ve özverili bisiklet koşusu için teşekkür ediyoruz.

KONYA BARO BAŞKANLIĞI

Editör: TE Bilisim