Hafta sonunu evde geçiren vatandaşlar sokağa çıkma yasağına uydu. Sokak çıkma yasağı uygulanan illerde caddelere ve sokaklara sessizlik hakim olurken 11 ve 12 Nisan’da uygulanan sokağa çıkma yasağının bu hafta uygulanıp uygulanmayacağı merak konusu oldu. Peki Sokağa çıkma yasağı her hafta sonu olacak mı? Türkiye’de sokağa çıkma yasağı 18-19 Nisan’da var mı?  İşte konuya ilişkin detaylar…

Sokağa çıkma yasağı her hafta sonu olacak mı? Türkiye’de sokağa çıkma yasağı 18-19 Nisan’da var mı?

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın “Sokağa çıkma yasağı her hafta sonu olacak mı? Türkiye’de sokağa çıkma yasağı 18-19 Nisan’da var mı?” sorularına canlı yayında cevap verdi. Konuya ilişkin açıklama yapan Kalın “ Bunun için gerekli tedbirler mutlaka alınacak. Sokağa çıkma yasağı uygulaması ilk günden beri gündemdeydi. İkinci bir sokağa çıkma yasağı olabilir mi? Bunu dikkate alarak bununla ilgili kararlar biraz olayın seyrine göre şekillenir. Olabilir tekrar. Olayın seyrine göre izlememiz gereken bir konu” dedi.

Fakat “Sokağa çıkma yasağı her hafta sonu olacak mı?”sorusunun kesin bir cevabı henüz yok. Konuya ilişkin resmi açıklamalar yapılır yapılmaz haberimizde yer vereceğiz.

Editör: TE Bilisim