Malatya’da yarın okullar tatil mi? Malatya Valiliği kar tatili açıklaması yaptı mı gibi sorular bugün en çok aranan konulardan biri. Sebebi ise sabaha karşı bastıran yoğun kar yağışı… Dün akşama doğru başlayan kar tüm yurdu etkisi altına aldı. Yağan kar nedeniyle bazı bölgelerde küçük çapta trafik kazaları meydana gelmeye başladı. Veliler, yoğun kar yağışı nedeniyle ‘7 Ocak Salı Malatya’da okullar tatil mi? Valilik kar tatili açıklaması yaptı mı?’ sorularını yanıtını araştırmaya başladı. Peki, Malatya’da yarın okullar tatil mi? 7 Ocak Salı Malatya Valiliği kar tatili açıklaması yaptı mı? İşte detaylar.

Malatya’da yarın okullar tatil mi? 7 Ocak Salı Malatya Valiliği kar tatili açıklaması yaptı mı?

Malatya Valiliği’nden 7 Ocak Salı kar tatili olmasıyla alakalı henüz bir açıklama gelmedi. Konuya ilişkin son dakika açıklamalarını sitemizden takip edebilirsiniz.

Sivas’ta 7 Ocak okullar tatil mi?

Etkili olan kar yağışının ardından Sivas’ta okulların tatil edilip edilmeyeceği konusunda Valilik’ten henüz bir açıklama gelmedi.

Konya’da okullar 7 Ocak’ta tatil mi?

Konya’da 7 Ocak Salı günü Konya’da okulların tatil olup olmadığı henüz belli değil. Konya Valiliği kar tatili hakkında bir açıklama yapmadı. Konunun takipçisi olacağız ve açıklama yapıldığında detayları bu sayfadan öğrenebileceksiniz.

Isparta’da 7 Ocak okullar tatil mi?

Isparta’da sabaha karşı etkili olan kar yağışı sonrasında ulaşımda meydana gelebilecek aksamalar nedeniyle, kentteki 2 üniversitede yapılacak olan final sınavlarında saat ertelemesi önlemi alındı. Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) ile Isparta Uygulalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) resmi internet sitelerinden tarafından yapılan duyuruda, bugün yapılacak olan final sınavlarının bir buçuk saat ileri alındığı açıklandı.

Editör: TE Bilisim