İlk bölümü 15 Eylül 2020 Salı akşamı yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi 3. yeni bölümüyle seyircisinin karşısına çıktı.. Psikiyatrist Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun ‘Madalyonun İçi’ romanındaki gerçek hayat hikayelerinden esinlenerek diziye uyarlanan Masumlar Apartmanı dizisinin 3. bölümü de seyircinin takdirini kazandı. Oyuncuları kadrosu ve hikayesiyle izleyiciyi etkilemeyi başaran Masumlar Apartmanı Salı akşamları TRT 1’de yayınlanıyor. İzleyiciler, Masumlar Apartmanı 3. bölüm izlemek istiyor. TRT 1 ile Masumlar Apartmanı 3. bölüm tek parça full izlemek için ayrıntılar haberimizde…

MASUMLAR APARTMANI KONUSU NEDİR?

Gerçek bir hayat hikayesi olan “Masumlar Apartmanı“, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun “Madalyonun içi” romanından esinlenerek hazırlandı.

Korumacı dedesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan İnci’nin hayatı (Farah Zeynep Abdullah), yaptığı bir kazayla değişecektir. İnci’nin karışacağı kazada onu Han (Birkan Sokullu) ve büyük sırlarla dolu ailesi beklemektedir. Han’ın yaşamı takıntılarla dolu olan ablaları Safiye (Ezgi Mola) ve Gülben’in (Merve Dizdar) en büyük korkusu ise kardeşlerini kaybetmektir. “Aşk”, İnci ve Han’ın her şeye rağmen birbirlerinden kopmasına engel olacak mıdır?

MASUMLAR APARTMANI 3. BÖLÜM TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

MASUMLAR APARTMANI OYUNCULARI KİMLER?

Birkan Sokullu : HAN

Farah Zeynep Abdullah : İNCİ

Ezgi Mola : SAFİYE

Merve Dizdar : GÜLBEN

Alper Saldıran : UYGAR

Metin Çoşkun : HİKMET

Masumlar Apartmanı Han’ın hastalığı nedir? Neden çöp topluyor ve çöp hastalığı gerçekte var mı?

Televizyon

Habere Git

Editör: TE Bilisim