A Spor canlı yayın izlemek isteyen futbol severler heyecanla Kasımpaşa ve Alanyaspor maçını bekliyor. İki Süper Lig ekibinin karşı karşıya geleceği maçta Kasımpaşa takımın kötü gidişatına dur demek istiyor. Alanyaspor ise istikrarlı çıkışını devam ettirmek istiyor. Kupanın ilk maçında 3-1 yenilen Kasımpaşa’nın bugün nasıl bir futbol ortaya koyacağı merak ediliyor. Bu zorlu mücadeleyi A Spor canlı yayın izleyebilirsiniz. İşte A Spor canlı yayın izleme linki!

KASIMPAŞA-ALANYASPOR MAÇI CANLI İZLE! A SPOR CANLI YAYIN İZLE!

Kasımpaşa’nın evinde Alanyaspor’u konuk edeceği Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu rövanş karşılaşması saat 14.00’te başlayacak ve A Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

PAŞA’DA EKSİK ÇOK

Süper Lig’de kötü sonuçlar alan Kasımpaşa son 8 maçın 7’sinde sahadan puansız ayrıldı. Geçen hafta Kasımpaşa deplasmanda oynadığı Ziraat Türkiye Kupası 16 turunun ilk müsabakasında  Aytemiz Alanyaspor’a 3-1 mağlup olmuştu. Kasımpaşa’da kırmızı kart cezalısı Jorge Fernandes karşılaşmada forma giyemeyecek. Lacivert-beyazlı takımda sakatlıkları süren David Pavelka, Yusuf Erdoğan, Loret Sadiku ve Ricardo Quaresma’nın da mücadelede forma giymesi beklenmiyor.

ALANYASPOR KALEYE TAKVİYE YAPTI

Aytemiz Alanyaspor, kadrosuna bir süredir kulüpsüz olan tecrübeli kaleci Cenk Gönen’i kattı. Deneyimli bir futbolcu transfer ettiklerini belirten kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu, “Transferde acelemiz yok demiştik ancak konu Cenk olunca anlaştık ve takımımıza dahil ettik. Cenk’in geçmişteki kariyerini biliyoruz. Son zamanlarda çok oynamadı ancak yeniden Cenk Gönen’i izleyeceğiz. Daha yaşı da geç. Kendisine teşekkür ediyoruz. Allah utandırmasın” diye konuştu.

MAÇ ÖNCESİ ÖNEMLİ İSTATİSTİKLER

*Kasımpaşa, Alanyaspor ile oynadığı son 3 karşılaşmanın hiçbirinde galibiyet alamadı.

*Alanyaspor son 6 maçta yenilmedi.

*Kasımpaşa 5 maçtır üstüste kaybediyor.

Editör: TE Bilisim