Aylin Sözer’i kim öldürdü? Aylin Sözer kimdir ve neden öldürüldü? Aylin Sözer Çapan katili kimdir? İstanbul Maltepe’de şok bir olay yaşandı. İstanbul Aydın Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Aylin Sözer Çapan yakılarak öldürüldü. Özellikle çıktığı programla ve yazdığı yazılarla eğitim fakülteleri hakkında bilgiler veren Çapan’ın vefat haberi sevenlerini üzdü. Peki, Aylin Sözer’i kim öldürdü? Aylin Sözer kimdir ve neden öldürüldü? İşte konuyla alakalı tüm detaylar haberimizde yer alıyor…

AYLİN SÖZER’İ KİM ÖLDÜRDÜ? AYLİN SÖZER KİMDİR VE NEDEN ÖLDÜRÜLDÜ?

Kemal D. isimli şahıs, Aylin Sözer Çapan’ın üzerine yanıcı madde döktükten sonra ateşe verdi. Kadın yanarak, feci şekilde hayatını kaybederken, şüpheli ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine de saldırdı.

Kemal D. gözaltına alındığı sırada çevredekiler linç girişiminde bulundu. Aylin Sözer’in özel bir üniversitede öğretim görevlisi olduğu öğrenildi.

POLİSLERE DE SALDIRDI

Kadın yanarak feci şekilde hayatını kaybederken, şüpheli ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine de saldırdı.

LİNÇ GİRİŞİMİ

Kemal D. gözaltına alındığı sırada çevredekiler linç girişiminde bulundu.

DUMANLAR BİNAYI SARDI

Bu sırada dairede çıkan yangını itfaiye ekipleri söndürme çalışmasına başladı. Binanın dumanla dolması nedeniyle diğer dairelerde bulunan vatandaşlar ve çocuklar tahliye edildi. Dehşet apartmanında kalanların binadan çıkarken yaşadıkları panik kameralara yansıdı. İtfaiye ekiplerinin soğutma çalışmaları devam ediyor.

Editör: TE Bilisim