Büyük ya da küçük ölçekli olması fark etmeksizin tüm işletmelerin ön muhasebe işlemlerini düzenli, doğru ve güvenilir bir şekilde kayıt altına alması gerekir. Eski dönemlerde bu kayıtlar Excel dosyası ya da bir defter içerisine kaydedilmekteydi. Fakat bu kayıtlar zaman içerisinde çeşitli hataların oluşmasına ve zaman kaybının giderek artmasına sebep olmaktaydı. Bu gibi olumsuz durumlar, zaman kavramının git gide önemli bir hal alması ve teknolojinin gelişmesi ile birlikte beklentiler de değişmeye başladı. Hesapcini ise; işletmelerin ön muhasebe süreçlerini kayıt altına almasını tam da beklendiği şekilde gerçekleştiren bir ön muhasebe programıdır.

Büyük işletmelerde ön muhasebe için ayrı bir departman ve personel bulunabilir. Fakat küçük ölçekli işletmelerde personel eksikliğinden dolayı yöneticiler ya da farklı departmandaki personeller de ön muhasebe işlerine bakabilir. Böyle bir durumda kolay bir kullanıma sahip olan, eğitim, kurulum gerektirmeyen ve işlevsel olan ön muhasebe programları son derece büyük bir ilgi görmektedir. Hesapcini de, yukarıda sayılan tüm özelliklere sahip olmasının yanı sıra programın kullanımı esnasında sorun yaşayan kullanıcılarına ücretsiz 7/24 canlı destek hizmeti de sunmaktadır. Böylelikle kullanıcılar sorunsuz bir şekilde programı kullanabilmekte ve ön muhasebe işlemlerini hızlı bir şekilde yapabilmektedir.

Piyasada çok sayıda ön muhasebe programı var ve bu programlar size klasik ön muhasebe işlemlerini yapabilmenizi sağlar. Hesapcini ise size bir ön muhasebe programından çok daha fazlasını sunmaktadır. Gelir/gider takibi, kasa/banka, çek/senet yönetimi, ürün hizmet yönetimi, alışlar, satışlar, cari hesap yönetimi ve daha bu gibi özellikler oldukça işlevsel bir şekilde Hesapcini’nde de yer alıyor. Fakat tüm bunların yanı sıra proje yönetimi ve dijital barkod okuyucu gibi ön muhasebenin çok daha ilerisinde birbirinden farklı özellikler de Hesapcini tarafından sizlere sunulmaktadır.

İşletmenizdeki personellerin her veriyi görmesini ve üzerinde işlem yapmasını istemezsiniz değil mi? Bu gibi durumlarda, Hesapcini tarafından geliştirilen kapsamlı yetkilendirme özelliğini kullanabilirsiniz. Bu özellik sayesinde personelleriniz yalnızca sizin verdiğiniz yetkiler doğrultusunda işlem yapabilecektir. Hesapcini, teknolojiyi yakından takip eden ve sürekli olarak yenilenen bir muhasebe yazılımıdır. Fakat Hesapcini’nin teknolojiden besleniyor olması, ekonomik açıdan gözünüzü korkutmasın. Çünkü Hesapcini, kullanıcılarına sunduğu 14 günlük deneme süresinin ardından oldukça cüzi fiyatlar ile aylık ve yıllık abonelik fiyatlarına sahiptir. Ayrıca dijital dönüşüm sürecini yakından takip eden ve uygulayan Hesapcini, e-fatura kontör fiyatlarını da piyasadaki en uygun fiyatlar olarak sizlere sunmaya devam ediyor.

Tüm bu özellikleri ve çok daha fazlasını hemen kullanmaya başlamak için hala neyi bekliyorsunuz? Hemen şimdi Hesapcini’ne üye olun ve deneme sürenizi başlatarak eşsiz özelliklerin tadını çıkarmaya başlayın.

Editör: TE Bilisim