Show Tv’de Cumartesi akşamları izleyicisini ağırlayan Kuzey Yıldızı bu akşam var mı, yok mu? Dizinin takipçileri sorunun yanıtını öğrenmek istiyor. İzleyiciler 28 Mart Show Tv yayın akışını sık sık araştırıyor. Bilindiği üzere son günlerde Türkiye’de artan yeni tip corona virüsü (Kovid-19) vakaları nedeniyle birçok Tv programı ve dizi, çekimlerine ara verme kararı aldı. Bu karar üzerine dizilerin hayranları yeni bölüm yayın tarihlerini araştırmaya başladı. Bu kapsamda Kuzey Yıldızı bu akşam var mı sorusunun yanıtı da merak konusu oldu. Peki Ordu’nun muhteşem doğal güzelliklerinin yansıtıldığı eğlenceli romantik komedi dizisi Kuzey Yıldızı var mı? Bu akşam Kuzey Yıldızı yeni bölüm ne zaman? 28 Mart Cumartesi Show Tv yayın akışı detayları içeriğimizde!..

Kuzey Yıldızı var mı? Bu akşam Kuzey Yıldızı yeni bölüm ne zaman? 

Yeni tip corona virüsünün yayılmasının önlenmesi amacıyla ülke genelinde tedbirler alınırken bazı dizi ve programlar da çekimlerine ara verme kararına vardı. Bu kapsamda yayın hayatına ara veren Show Tv’nin eğlenceli dizisi Kuzey Yıldızı bu akşam yayınlanmayacak.

Dizinin yayın saatinde Güldür Güldür Show tekrar bölümüyle izleyici karşısında olacak.

İsmail Demirci, Aslıhan Güner, Merve Şen ve Toygan Avanoğlu gibi renkli isimlerin rol aldığı dizinin yeni bölümünün 4 Nisan Cumartesi 2020 akşamı ekranlara gelmesi bekleniyor.

28 Mart Show Tv yayın akışı…

18.45 Hafta Sonu Ana Haber

20.00 Güldür Güldür Show (TKR)

00.15 Gölde Dehşet ‘TV Sinema’

Editör: TE Bilisim