Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Yemin dizisi her gün yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye çalışıyor. Yemin dizisinin yeni bölümünde flaş gelişmeler yaşanıyor. Dizinin bu bölümünde Feride bu durumu ucuz atlatmıştır ama kapıda bekleyen daha büyük bir tehlike adım adım yaklaşmaktadır. İzleyenler, Yemin dizisi yeni bölüm canlı izlemek istiyor. Kanal 7 ile Yemin dizisi 258. bölüm canlı izle seçeneği için gerekli olan detaylar haberde..

YEMİN DİZİSİ 258. BÖLÜM ÖZETİ

Yemin’de bu akşam Feride Cavidan’la konuşurken Emir bir anda yanına gelir. Feride’nin gizlediği gerçekleri öğrenmeye çalışan Emir başarılı olabilecek mi?

Emir, Feride’yi Cavidan’la konuşurken yakalayacağı anda telefon yere düşer ve kapanır. Feride bu durumu ucuz atlatmıştır ama kapıda bekleyen daha büyük bir tehlike adım adım yaklaşmaktadır. Öte yandan Emir, Feride’yi araştırmaya devam etmektedir. Emir, Feride’nin deşifre olmasına sebep olacak bilgilere ulaşabilecek mı? Kemal doktorun söylediklerini aklından çıkaramıyordur. Narin’i hastaneye yetiştirmekte geciken Kemal büyük bir vicdan azabının içine düşmüştür. Buna rağmen Narin’in iyi hissetmesi için çırpınmaktadır. Öte yandan Münevver gelinlikten düşen boncuklardan birini bulur. Münevver acaba asıl suçlu Kumru’ya ulaşabilecek mi?

Yarım kalan aşkın ardından savrulan Emir’in öyküsü hafta içi her gün 20:45’te Yemin ile Kanal 7’de…

YEMİN DİZİSİ 258. BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Editör: TE Bilisim