Transferin hızlı takımı Fenerbahçe ilk hazırlık maçını İstanbulspor ile oynamış ve Serdar Aziz, Vedat Muriç, Alper Potuk ile Mevlüt Erdinç’in attığı gollerle sahadan 4-0 galip gelmişti. Bugün ise Fenerbahçe ikinci hazırlık maçında Süper Lig’in yeni ekibi Fatih Karagümrük’le karşı karşıya geldi. Teknik patron Erol Bulut, yeni transferleri sahaya sürerek yeni oyuncularını analiz etme açısından önemli bir fırsat buldu. İşte 2-2- sona eren Fenerbahçe Fatih Karagümrük maçı özet izlemek için bilgiler…

FENERBAHÇE FATİH KARAGÜMRÜK MAÇI ÖZETİ

MAÇIN ÖZETİNİ YOUTUBE KANALINDAN İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Not; Fenerbahçe-Karagümrük maç özetini YouTube kanalı üzerinden izlemek için üye olmanız gerekmektedir.

Yeni sezonda hazırlıklarını Topuk Yaylası’nda sürdüren Fenerbahçeli oyuncular, ikinci hazırlık maçında Süper Lig’in yeni takımı Fatih Karagümrük ile 2-2 berabere kaldı.

Maç Başladı

Fenerbahçe’de Gökhan Gönül sahaya kaptan olarak çıktı.

5. dakikada Karagümrük, Alassane Ndao’nun golüyle 1-0 öne geçti.

6. dakikada Fenerbahçe, Ozan Tufan’ın penaltıdan attığı golle 1-1 eşitliği yakaladı.

İlk yarı 1-1 eşitlikle sona erdi.

47. dakikada Fenerbahçe, Mert Hakan Yandaş’ın golüyle 2-1 öne geçti.

Fenerbahçe’nin 11’i: Harun Tekin, Caner, Serdar, Zanka, Sadık, Gökhan Gönül, Gustavo, Ozan Tufan, Mert Hakan, Garry Rodrigues, Mame Thiam

Yedekler: Altay, Murat, Cenk, Oğuz Kağan, Jailson, Deniz, Zajc, Ferdi, Frey, Ömer Faruk

Muriç kadroda yok

Fenerbahçe’de İtalya’nın Lazio takımına transferi gündemde olan Vedat Muric, Fatih Karagümrük ile yapılan hazırlık maçının kadrosuna alınmadı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Muric’in sakatlığını bulunduğu ifade edildi.

Fenerbahçe’de Fatih Karagümrük maçının kadrosunda, Muric’in yanı sıra Nabil Dirar ve Tolgay Arslan sakatlığı sebebiyle alınmadı. Yeni transferler Filip Novak ve Sinan Gümüş ise antrenman eksikliği nedeniyle maç kadrosunda yer almadı.

Editör: TE Bilisim