Kayserispor’da disiplinsiz tavırları sebebiyle teknik direktör Robert Prosinecki’nin kadro dışı bıraktığı Bernard Mensah için Galatasaray, Kayserispor’la masaya oturdu.

PARA ATLETİCO’YA GİDECEK

Ganalı yıldız için şartları görüşen iki kulübün anlaşma zemini aradığı öğrenilirken, Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı’nın Atletico Madrid’den transfer edilen oyuncu için İspanyol kulübüne ödenecek ücretin yanı sıra kadrosunu güçlendirme adına Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak’tan 3 futbolcu istediği belirtildi.

ALBAYRAK UZLAŞI SAĞLADI

Kayserispor, daha önce kadrosunda kiralık olarak yer verdiği Mensah’ın bonsevrisini geçtiğimiz yaz önceki başkan Erol Bedir döneminde Atletico Madrid’den almıştı. Sarı-Kırmızılı ekip İspanyol kulübüne 3,6 milyon euroyu 3 senede ödeme sözü vermişti. Erol Bedir’den sonra başkan olan Berna Gözbaşı aynı meblağı Galatasaray’dan talep etti. Albayrak da bu teklifi kabul etti.

İLK İKİSİ JIMMY DURMAZ VE EMRE TAŞDEMİR

Kayserispor’un 3,6 milyon euronun yanı sıra istediği 3 futbolcudan ikisinin Jimmy Durmaz ve Emre Taşdemir olduğu öğrenilirken üçüncü isim henüz belirlenmedi. Fatih Terim’le görüşmek için süre isteyen Albayrak’ın teknik heyetin belirleyeceği bir futbolcunun ismini beklediği kaydedilirken, bu oyuncunun Atalay Babacan veya Erencan Yardımcı’dan biri olacağı ifade edildi.

Editör: TE Bilisim