Tozkoparan İskender 3. bölüm ne zaman saat kaç başlayacak? Tozkoparan İskender yeni bölüm ne zaman? soruları sıkça araştırılırken Tozkoparan İskender 3.Bölüm tanıtımı merak konusu oldu. TRT 1’in sevilen dizileri arasında yer alan Tozkoparan İskender’in 3. Bölümü için geri sayım başladı. Son bölümde heyecan dolu sahnelere tanıklık ederken zaman yolculuğu yapan Salih ve Fikri’nin yaşadıkları dikkat çekti. Köyünde sıradan bir yaşam süren İskender’i arayıp bulan Salih ve Fikri onun içindeki cevheri fark etmelerine yardımcı olurlar. Peki, Tozkoparan İskender 3. bölüm ne zaman saat kaç başlayacak? Tozkoparan İskender yeni bölüm ne zaman?

Tozkoparan İskender 3. bölüm ne zaman saat kaç başlayacak? Tozkoparan İskender yeni bölüm ne zaman?

TRT 1 ekranlarının yeni dizisi Tozkoparan İskender’in ilk 2 bölümü hatırlanacağı üzere 2 Aralık Cumartesi akşamı yayınladı. Fakat heyecanla beklenen dizisin 3. Bölümü 10 Ocak Pazar günü saat 17:30’da yayınlanacak. Büyük beğeni toplayan diziye çocuklar kadar büyükler de ilgi gösterdi. Tozkoparan İskender’in 3.bölümü içinse heyecanlı bekleyiş başladı.

TOZKOPARAN İSKENDER SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Zaman yolculuğu yapan Salih ve Fikri, kötülerin geçmişte Tozkoparan İskender’in okçular tekkesine girmesini engellediklerini fark ederler. Köyünde sıradan bir yaşam süren İskender’i arayıp bulan Salih ve Fikri, İskender’in içindeki cevheri fark etmesine ve okçular tekkesine girmesine yardımcı olurlar. İskender okçular tekkesinde eğitim alırken, onu yakından takip eden birisi vardır; Cihangir. Venedikli bir casus olan ve asıl ismi Giovanni olan Cihangir, okçular tekkesinin en iyi okçusu olmayı amaçlamaktadır. Böylece Osmanlı Sultan’ının koruması olacak ve Sultan’a zarar verebilecektir.

Editör: TE Bilisim