Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe arka arkaya birçok ismi kadrosuna katmıştı. Şu ana dek, tamamı yurt içinden olmak üzere Gökhan Gönül, Caner Erkin, Filip Novak, Barış Sungur ve Mert Hakan Yandaş transferlerini bitiren sarı-lacivertlilerle ilgili bu kez yurt dışı kaynaklı bir transfer haberi geldi

TRANSFERİ BAŞKAN DUYURDU!

İspanya’nın Las Palmas kulübünde top koşturan Uruguaylı savunmacı Mauricio Lemos için İspanyol basınından haberler gelmeye devam ederken, flaş bir gelişme yaşandı. İspanya kaynaklı haber sitesi ‘laprovincia.es’in haberine göre, Las Palmas teknik patronu Miguel Ángel Ramírez Alonso’nun düzenlediği basın toplantısında Mauricio Lemos’un Fenerbahçe ile anlaşma sağlandığını açıkladığını kaydetti.

MAURICIO LEMOS KİMDİR?

28 Aralık 1995 yılında Uruguay’ın Rivera bölgesinde dünyaya gelen Mauricio Lemos futbol kariyerine Defensor’un alt yapısında başladı. 24 yaşındaki Uruguaylı stoper, kariyerinde daha önce Defensor, Rubin Kazan, Sassuolo ve son olarak Las Palmas forması giydi.

Milli takım formasını da 2 kez giyen futbolcu, değişik tarzı ile de dikkatleri üzerine çekiyor. Lemos geride kalan sezonda takımıyla toplamda 27 maça çıkarken rakip fileleri bir kez sarstı.

Editör: TE Bilisim