Dünyayı ve Türkiye’yi etkisi altına alan koronavirüs salgını vakaları hızla artmaya devam ediyor. Son olarak eski Başbakan ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım Twitter hesabından yaptığı açıklamada koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu. Açıklama sonrası Yıldırım ve eşinden ilk fotoğraf geldi.

“DUA EDER, DUA BEKLERİZ”

Yıldırım yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Vücut kırgınlığı nedeniyle bu sabah Semiha Hanım ile birlikte Ankara Şehir Hastanesi’ne başvurduk. Yapılan tetkikler sonucu Covid-19 testimizin sonucu pozitif çıkmıştır.

Durumumuz iyi, herhangi bir olumsuzluk yok. Doktorlarımız, süreci evde geçirmemizi uygun gördüler. Vatandaşlarımızdan TMM kuralına riayet etmelerini özellikle istirham ediyoruz. Dua eder, dua bekleriz.”

HASTANEDEN AYRILDILAR

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca konuya ilişkin yaptığı açıklamada Yıldırım ve eşinin tedavilerine evde devam edilmek üzere hastaneden ayrıldığını kaydetti.

Koca, Binali Yıldırım Bey ve kıymetli eşi Semiha Hanım’ın Ankara Şehir Hastanemizde yapılan tetkiklerinde COVID-19 testleri pozitif çıkmıştır. Şu an için durumları iyi ve kendilerini evde tedavileri için hastanemizden uğurladık. Gücümüz tedbir almaya ve sevdiklerimizi korumaya yeter.” dedi.

AK PARTİ ERZİNCAN MİLLETVEKİLİ KARAMAN DA POZİTİF ÇIKTI

Öte yandan Yıldırım ile hafta sonu rafting yapan AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman’ın da test sonucunun pozitif çıktığı öğrenildi.

Editör: TE Bilisim