2016 yılında dönemin Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım ile yeni kontrat konusunda anlaşamaya varamayan Caner Erkin ve Gökhan Gönül 4 yıl aradan sonra yeniden Fenerbahçe’ye dönmek için gün sayıyor. İki tecrübeli ismin resmi imzaları dahi attıkları ortaya çıktı.

“YILDIRIM’A İNAT DÖNÜYORUZ”

Olaylı bir şekilde Fenerbahçe’den ayrılan iki tecrübeli futbolcunun yeniden Sarı-Llacivertli takıma dönme kararlarının arkasında ise Fenerbahçe’nin eski başkanı Aziz Yıldırım’a olan kızgınlıkları yatıyor. Tecrübeli kanat beklerinin yakın çevrelerine “Aziz Yıldırım’a inat Fenerbahçe’ye dönmeye karar verdik ve yeniden o formayı giyeceğiz” dedikleri öğrenildi.

Yeni sözleşme konusunda Yıldırım ve yönetimiyle anlaşmaya varamayan Gökhan Gönül 9, Caner Erkin ise 6 yıllık Fenerbahçe kariyerine son verirken iki ismin Beşiktaş’ta büyük başarılara imza atması dikkatlerden kaçmamıştı.

FORM DURUMLARI İYİ

Bu sezon çıktığı 24 maçta 2 gol 3 asist yapan Gökhan Gönül’ün 35 yaşında olması taraftarlarin kafasında soru işareti bırakırken, 32 maçta 3 gol 9 asist yapan Caner Erkin’in formundan bir şey kaybetmemesi Fenerbahçe’nin sol bek problemini çözecek gibi duruyor.

Editör: TE Bilisim