Kara Kartal bu akşam Vodafone Park’ta Anagold 24Erzincanspor’u ağırlayacak. Ligdeki son haftalardaki yükselişini kupada da devam ettirmek isteyen Beşiktaş bu maçtan galip ayrılmak istiyor. Maçla ilgili araştırma yapan taraftarlar Anagold 24Erzincanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman? gibi sorulara yanıt arıyor. İşte bu maçla ilgili detaylar.

Vodafone Park’taki karşılaşma saat 20.45’te başlayacak. Mücadeleyi hakem Bahattin Şimşek yönetecek. Bu karşılaşmanın rövanşı, 18 Aralık Çarşamba günü Erzincan’da oynanacak.

HANGİ KANALDA?

Beşiktaş Erzincanspor maçı canlı izlemek için bilgileri haberimizde bulabilirsiniz. Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında Süper Lig ekibi Beşiktaş ile TFF 2. Lig ekibi Erzincanspor’u konuk edecek. İki ekibin taraftarları ise bu zorlu maçı canlı izlemek için şifresiz yayın arayışı içerisinde. Kritik maç öncesi son detaylar haberimizde. A Spor’dan canlı izlenecek maçın canlı simülasyonu haberimizde.

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında Beşiktaş, Vodafone Park’ta Erzincanspor’u konuk edecek. Saat 20:45’te başlayacak maçın canlı simülasyonu haberimizde.

Karşılaşmayı A Spor’dan canlı izleyebileceksiniz.

Editör: TE Bilisim