Hafta sonu uygulanan 2 günlük sokağa çıkma yasağının ardından bugün berberler ve kuaförlerin açılması, AVM’lerin yeniden faaliyete başlamasıyla normalleşme sürecinin ilk adımları atıldı. Corona virusle mücadele tedbirleri kapsamında 10 Nisan 2020 tarihinden bu yana hafta sonları ve resmi tatil günleri sokağa çıkma yasağı uygulanıyor. İlk etapta 30 büyükşehir ve Zonguldak’ta başlatılan uygulamada geçtiğimiz hafta kısıtlamanın uygulandığı il sayısı 24’e düşürüldü.

Önümüzdeki hafta 19 Mayıs resmi tatilinin salı gününe rastlaması dolayısıyla 16 Mayıs’ta başlayacak olan yasağın 19 Mayıs’a kadar uzatılıp uzatılmayacağı merak konusu oldu. Peki, 19 Mayıs sokağa çıkma yasağı var mı? 16-19 Mayıs sokağa çıkma yasağı olacak mı? Bilgiler haber detayında.

19 Mayıs sokağa çıkma yasağı var mı? 16-19 Mayıs sokağa çıkma yasağı olacak mı?

Önümüzdeki hafta 16 Mayıs’ta başlaması beklenen sokağa çıkma yasağının 4 gün süreceği konusunda resmi makamlarca yapılmış bir açıklama henüz bulunmuyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında, koronavirüsle mücadele sürecinde bugün 7.’si gerçekleşecek olan kabine toplantısının ardından konunun detaylarının netleşmesi bekleniyor.

16-19 Mayıs sokağa çıkma yasağı konusunda son dakika gelişmelerine dirilispostasi.com sitemizde yer verilecektir.

Editör: TE Bilisim