2020 AÖF yaz okulu sınavarına katılacak öğrenciler hazırlıklarını sürdürürken AÖF sınav tarih ve saatleri, AÖF yaz okulu sınavları internetten online mi yüz yüze mi olacak gibi sorulara yanıt arıyor. Koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirlerle Anadolu Üniversitesi Rektörlüğünden ve internet sitesi üzerinden  yapılan bilgilendirmeler doğrultusunda AÖF yaz okulu sınavı ne zaman başlıyor? 2020 AÖF yaz okulu sınav tarihleri ve sınavın online mi yüz yüze mi konularına dair merak edilen bilgiler haber metninde…

2020 AÖF yaz okulu sınav tarihleri ne zaman?

AÖF yaz okulu sınavları 5 Eylül 2020 Cumartesi tarihinde gerçekleştirilecek.

AÖF yaz okulu sınav tarihleri ile ilgili AÖF internet sitesi üzerinden yapılan bilgilendirmede, yaz okulu sınavlarının 5 Eylül 2020 tarihlerinde pandemi şartlarının elvermesi durumunda yüz yüze yapılacağı, aksi bir durumda ise sınavların çevirimiçi olarak gerçekleştirileceği belirtilmişti.

AÖF yaz okulu sınavı internetten online mi, yüz yüze mi olacak? 

Açıköğretim Fakültesi (AÖF) yaz okulu sınavlarının nasıl gerçekleştirileceği merak edilirken son dakika bilgilendirmesi Rektör Prof. Dr. Erdal’dan geldi.

AÖF yaz okulu sınavları hakkında sosyal medya hesabı aracılığıyla son dakika açıklaması yapan Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, Açıköğretim Fakültesi yaz okulu sınavlarının online olarak gerçekleştirileceğini duyurdu.

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal’ın konuya ilişkin yaptığı açıklaması şöyle;

‘Değerli Açıköğretim Öğrencilerimiz, aldığımız her kararda önceliğimiz sizin sağlığınız ve geleceğiniz olmuştur. Bu doğrultuda yürüttüğümüz yoğun çalışmalar sonucunda yaz okulu sınavlarının online yapılması kararını aldık. Hepinize sağlıklı günler ve başarılar diliyorum.‘

Anadolu Üniversitesi AÖF internet sitesinde de konuyla ilgili son gelişmeye yer verildi. Yapılan bilgilendirmede şöyle denildi; Yeni Koronavirüs önlemleri kapsamında, Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin Yurtiçi ve Yurtdışı Programlarının 2019-2020 Öğretim Yılı Yaz Okulu Sınavları, İnternet tabanlı ortamlarda çevirimiçi yapılacaktır. Yaz Okulu Sınavları, 05 Eylül 2020 Cumartesi gününden başlayarak 09 Eylül 2020 Çarşamba günü 23.59’a kadar (Türkiye saatiyle) 5 gün erişime açık olacaktır.

Editör: TE Bilisim