Gözlemler sonucu yapılan Meteoroloji kar yağışı uyarısına göre Türkiye geneli yağış alan iller arasında hafta başında Doğu ve iç kesimlerimizdeki bazı şehirlerimiz yer alıyor. Kar yağışı ve soğuk havaların etkisiyle ulaşımda sıkıntı yaşanabilecek bölgelerde ikamet eden öğrenciler tatil haberi müjdesini bekliyor. 20 Şubat 2020 Perşembe okullar tatil mi diye şimdiden merak eden öğrenciler Valilik kar tatili açıklamalarını araştırmaya başladı. Kar yağışı beklenen şehirlerde yaşayan öğrenciler perşembe okullar tatil mi konusunu merak ediyor. Peki, Van’da bugün okullar tatil mi? Son dakika 20 Şubat 2020 Van Valilik kar tatili açıklaması yaptı mı? Yarın okullar tatil mi? Detaylar haberimizde olacak…

20 ŞUBAT PERŞEMBE VAN’DA OKULLAR TATİL Mİ?

Kartopu ve kızak keyfiyle kar tatili yapmak isteyen ilk, orta ve liselerde eğitim gören öğrenciler yarın hangi illerde okullar tatil olacak sorusunun yanıtını öğrenmek için Valiliklerin ve Kaymakamlıkların 20 Şubat son dakika kar tatili açıklamalarını araştırıyor. Geçtiğimiz hafta cuma günü Trabzon, Kayseri, Aksaray, Van, Erzincan, Siirt, Sivas, Bitlis, Gaziantep, Şırnak, Kahramanmaraş, Van, Diyarbakır gibi birçok ilimizde eğitime ara verilmişti. Yarın hangi illerde okullar tatil edildi?

20 Şubat Çarşamba günü Van’da okulların tatil olup olmadığına dair henüz bir açıklama gelmedi. Açıklama geldiğinde haberimizde yer alacaktır. Tüm ille için valilik açıklamaları ve en güncel kar tatili haberleri için  Diriliş Postası kar tatili sayfamızı günlük olarak ziyaret edebilirsiniz.

HAKKARİ VALİLİĞİNDEN KAR TATİLİ AÇIKLAMASI

Hakkari merkez ile Yüksekova ilçesinde kar yağışı ve buzlanma nedeniyle taşımalı eğitime ara verildi.

Valilikten yapılan açıklamada, yoğun kar yağışı ve buzlanma sebebiyle il merkezi ile Yüksekova ilçesinde taşımalı eğitime 20 Şubat Perşembe ara verildiği belirtildi.

Açıklamada, diğer okullarda eğitim öğretime devam edileceği ifade edildi.

Editör: TE Bilisim