Ekranların reyting rekortmeni Kuruluş Osman dizisi yeni bölümüyle sevenlerinin karşısına çıkıyor. Corona virüsü nedeniyle çekimlerini ara verilen Kuruluş Osman dizisi 22 Nisan çarşamba günü yeni bölümü yayınlanıyor. Yeni bölümdeki gelişmeleri merak eden Kuruluş Osman takipçileri Kuruluş Osman 18. bölüm canlı izle seçeneğini araştırarak ATV ile Kuruluş Osman canlı yayında izlemek istiyor. Ayrıntılı bilgiler haberimizde olacak…

Kuruluş Osman yeni bölümde Dündar bey, Kayı Obası’na bey seçilen Gündüz Bey’e ‘bir gövdede iki baş olmak olmaz’ diyerek elini öpmek istese de Gündüz Bey buna müsaade etmez. Osman Bey ise Bala Hatun’a yeni bir vazife veriyor. Dündar Bey’in Prenses Adelfa’yı kaçırmasına engel olacaksınız diyor. Diğer taraftan Aksaçlılar, Osman Bey’e yeni bir vazife veriyor. Bu vazife de yalnız olmayacaksın deniliyor. Osman Bey ‘yoldaşım kim olacak’ diye soruyor. Aksaçlar ise ‘kendi soyundan kendi canından bir bir Kayı ulusu’ cevabını veriyor.

KURULUŞ OSMAN 18. YENİ BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Geyhatu’nun Bizans prensesi Adelfa ile evlenmesiyle kurulacak Moğol-Bizans ittifakına engel olmak üzere güçlerini birleştiren Osman Bey ve Balgay; Geyhatu’yu arkasına alan Alişar ve Dündar’ın kurduğu oyunu bozabilecek mi? Zöhre Hatun ve Aygül, Dündar’a nasıl destek verecek? Gündüz Bey, Alişar’ın baskısına karşı Kayı Obası’nı koruyabilecek mi? Geyhatu, Osman Bey’in Bizans prensesi Adelfa’yı elinden almasına nasıl yanıt verecek?

Editör: TE Bilisim