Gerek Başakşehir maçından önce gerekse bu akşam oynanacak olan Hajduk Split mücadelesi arifesinde transfer konusunda yönetime çok sert mesajlar gönderen, hatta Marcao-Roma iddiaları sonrası ‘Kulüp gerekirse beni bile satabilir’ açıklamalarıyla gündeme oturan Fatih Terim, Fenerbahçe derbisini bekliyor.

TERİM-ALBAYRAK GERİLİMİ

Transferde istediği oyuncuların hiçbirini almadıkları gibi listeyi basına sızdıran yönetimle arası açılan Fatih Terim’in bugüne değin sabırla beklediği ancak Fenerbahçe maçının ardından patlamaya hazırlandığı öğrenildi.

Özellikle Abdurrahim Albayrak’ın transfer konusunda tam yetki aldığı ve oğluyla birlikte bu işleri yürütmeye koyulduğu kaydedilirken tamamen dışarıda tutulan Terim’in bu duruma çok içerlediği istifayı bile göze aldığı gelen bilgiler arasında.

BAŞKAN UMURSAMIYOR

Başkan Mustafa Cengiz’in ise Albayrak ile Terim arasında yaşanan gerginliğe kulak asmadığı hatta kayıtsız kaldığı belirtiliyor.

Ligde ikide iki yapan, UEFA Avrupa Ligi’nde ise Hajduk engelini aşarak Glasgow Rangers’la karşılaşmayı hedefleyen Galatasaray’da saha içerisinde her ne kadar istenen sonuçlar alınsa da saha dışında yaşanan gerilim camiayı da bir hayli telaşlandırıyor.

Editör: TE Bilisim