Milli Savunma Bakanlığınca (MSB), Ermenistan resmi hesaplarından Türk uçak ve SİHA’larının kendilerine karşı kullanıldığına dair kanıta dayanmayan iddialarını sert bir dille yalanladı. Açıklamada, “Bunlar Ermenistan’ın karşısında Türkiye’nin olduğu algısı yaratarak, arkasındaki desteği arttırma maksatlı kara propagandasından başka bir şey değildir.” ifadesi kullanıldı.

MSB’den yapılan açıklamada, şu ifadeler yer aldı:

“KARA PROPAGANDADAN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİL”

“Ermenistan resmi hesaplarından kendisine karşı Türk uçaklarının ve İHA/SİHA’larının kullanıldığına dair hiçbir kanıta dayanmayan yalan iddialarda bulunulmaktadır. Bunlar Ermenistan’ın karşısında Türkiye’nin olduğu algısı oluşturarak, arkasındaki desteği arttırma maksatlı kara propagandasından başka bir şey değildir.”

Macron’dan işgalci Ermenistan’a destek! Yine Türkiye’yi diline doladı

Dünya

Habere Git

“DESTEKÇİLERİ HARİÇ KİMSE CİDDİYE ALMIYOR”

Bu iddiaların kendi destekçileri hariç kimse tarafından ciddiye alınmadığı vurgulanan açıklamada, “Diğer taraftan Azerbaycan Silahlı Kuvvetleri, kendi başına zaferi elde edebilecek imkan ve kabiliyete, işgal altındaki öz topraklarını kurtaracak azim ve kararlılığa sahip olduğunu geçtiğimiz birkaç günde tüm dünyaya göstermiştir.” değerlendirmesi yapıldı.

Editör: TE Bilisim