Babil dizisinde birçok gelişmenin yaşanacağı yeni bölüm sabırsızlıkla bekleniyordu. Halit Ergenç, Aslı Enver, Birce Akalay ve Onur Saylak gibi isimlerin rol aldığı Babil dizisinin yeni bölümünde Süleyman ve İlay’ın düğününün Kudret’in gövde gösterisiyle kesilmesi tansiyonu yükseltirken, Ayşe’nin İrfan’la ilişkisi biraz daha derinleşiyor. Babil  dizisini canlı izlemek isteyen seyirciler Babil 15. bölüm canlı izle! Star TV canlı yayınında Babil 15. bölüm izlemek için yayın bilgileri haberimizde olacak.

BABİL DİZİSİ 15. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

İrfan adaleti sağlamak için taktik değiştirirken, Deniz’in geleceği, Eda’yı Egemen’le bir hayat düşünmeye zorluyor. Süleyman ve İlay’ın düğününün Kudret’in gövde gösterisiyle kesilmesi tansiyonu yükseltirken, Ayşe’nin İrfan’la ilişkisi biraz daha derinleşiyor.

BABİL DİZİSİ 15. BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Halit Ergenç’in idealist bir ekonomi profesörü olan İrfan karakteriyle izleyici karşısına çıktığı dizide başarılı oyuncular, Aslı Enver, Birce Akalay, Mesut Akusta, Nur Fettahoğlu ve Onur Saylak başrolleri paylaşıyor. Yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın yaptığı, dizinin senaryosunu Nüket Bıçakçı ve Özlem Yücel kaleme alıyor.

Editör: TE Bilisim