Azerbaycan ile Ermenistan arasında gerilim giderek büyüyor. Ermeni askerin hain saldırısı sonucunda 3 asker şehit olmuş, 4 askerde yaralanmıştı. Ermenistan’ın hain saldırısına kayıtsız kalmayan Azerbaycan ordusu misliyle cevap verdi. Süreçle alakalı gelirken Azerbaycan Savunma Bakanlığı’ndan konuya ilişkin açıklama gelirken Ermeni askerlerin ağır bir şekilde kayıp vererek geri çekildiği bildirildi. Peki Ermenistan ile Azerbaycan arasında savaş mı çıktı? Detaylar haberimizde…

ERMENİSTAN İLE AZERBAYCAN ARASINDA SAVAŞ MI ÇIKTI? AZERBAYCAN SINIRINDAKİ ÇATIŞMADAN ACI HABER GELDİ…

Ermanistan’ın hain saldırılarının ardından Azerbaycan-Ermenistan sınırında her iki tarafta can kayıpları yaşandı. Azerbaycan Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Ermeni ordusunun sınırın Tovuz bölgesinde top atışları da kullanarak gerçekleştirmek istediği saldırı girişiminin önlendiği ifade edildi…

Azerbaycan-Ermenistan sınırında çatışma çıktı

Dünya

Habere Git

Azerbaycan ordusunun misliyle karşılık verdiği çatışmada, Ermenistan askerlerinin kayıp vererek geri çekildiği kaydedildi.

açıklamada, çatışmada, Azerbaycan ordusundan 3 askerin şehit olduğu, 4 askerin de yaralandığı bildirildi.

“TÜM DÜNYA KOVİD-19’LA SAVAŞIRKEN, ERMENİSTAN BÖYLE BİR SALDIRI VE PROVOKASYON GERÇEKLEŞTİRDİ”

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Müşaviri, Cumhurbaşkanlığı Dış Politika Meseleleri Daire Başkanı Hikmet Hacıyev, uluslararası toplumu, Ermenistan’ın Azerbaycan’a yönelik saldırgan politikasını ve iki ülke sınırındaki provokatif eylemlerini şiddetle kınamaya çağırdı.

Hacıyev, Ermenistan ordusunun Azerbaycan mevzilerine top atışları da kullanarak gerçekleştirmek istediği ve 3 Azerbaycan askerinin şehit olduğu saldırıyla ilgili yazılı açıklamada bulundu.

Editör: TE Bilisim