Yayınladığı dizelerle tarihi süreçleri izleyiciye en güzel şekilde anlatan TRT1 kanalı yeni projelere yelken açıyor. TRT1’in yeni dizisi Barbaros Hayrettin Paşa dizisi şimdiden en çok konuşulanlar arasında yerini aldı. Heyecanla beklenen dizinin baş rollünde ise Çağatay Ulusoy’un olması bekleniyordu. Fakat yaşanan anlaşmazlıkların ardından Çağatay Ulusoy ile Es Film ayrılma kararı almıştı. Bu sürecin hemen ardından Engin Altan Düzyatan’ın imaj değikliğe giderek sakal uzattığı öğrenildi. Peki ünlü oyuncu Barbaros Hayrettin Paşa dizisine mi hazırlanıyor? Detaylar haberimizde…

ENGİN ALTAN DÜZYATAN SAKALLARINI UZATMAYA BAŞLADI!

Barbaros dizi projesinde çalışma takviminin aksamasından ötürü Çağatay Ulusoy’un ayrılma kararı almasını ardından yerine Engin Altan Düzyatan’ın rol üstleneceğine dair iddialar bomba gibi düşmüştü. Çok uzun bir zamandır Kuruluş Osman dizisine beklenen Engin Altan Düzyatan’ın TRT1’de ekrana gelecek Barbaros dizisinin yapımcısı ile görüştüğü iddia edilmesinin ardından gerçek ortaya çıktı.

Barbaros Hayrettin Paşa dizisi için TRT1 ve Es Film daha önce aynı kanalda Diriliş Ertuğrul dizisinde rol alan ve gönülleri fetheden oyuncu Engin Altan Düzyatan ile çalışmak istiyor. Teklifi kabul ettiği takdirde Engin Altan Düzyatan Barbaros dizisinde Barbaros rolünü canlandıracaktır.

Barbaros dizisi için geri sayım başladı. Yayınladığı dizelerle tarihi süreçleri izleyiciye en güzel şekilde anlatan TRT1 kanalı yeni projelere yelken açıyor. TRT1’in yeni dizisi Barbaros Hayrettin Paşa dizisinin oyuncu kadrosu şimdiden en çok konuşulanlar arasında yerini aldı. Konuyla ilgili daha fazla detayı Barbaros Hayrettin Paşa oyuncuları kimler? Barbaros Hayrettin Paşa ne zaman başlayacak? başlıklı yazımızı ziyaret ederek daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim