Sergen Yalçın’ın gelmesiyle beraber 2’de 2 yaparak zirve yarışına tutunan Beşiktaş 22. Hafta mücadelesinde deplasmanda Başakşehir’e konuk oluyor. İki takımın için hedef mutlak 3 puan. Kaybeden takımın büyük yara alacağı karşımayı ise Abdulkadir Bitigen yönetecek. Galibiyet serisi yakalayan Beşiktaş deplasmanda çıkışını sürdürmek isterken Başakşehir ise zirve yarışından kopmak istemiyor. Peki zorlu Başakşehir – Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte Beşiktaş ve Başakşehir’in 11’leri

BAŞAKŞEHİR – BEŞİKTAŞ MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanacak mücadele saat 20:00’da başlayacak. Bu maçın beIN SPORTS HD1’den canlı olarak izleyebilirsiniz.

ZORLU PERİYOT

Beşiktaş zorlu periyot süreci başlıyor. Siyah-beyazlı takım zorlu Medipol Başakşehir maçının ardından zirvenin ortaklarından Trabzonspor’u kendi evinde konuk edecek. Bir sonraki hafta ise zorlu deplasmanlardan biri olan Alanyaspor ile karşılaşacak. Beşiktaş, 25. haftada da MKE Ankaragücü ile evinde oynayacak. Siyah-beyazlı ekibin zorlu periyodu, 26. haftada Galatasaray’a konuk olacağı derbi maçıyla tamamlanacak.

BURAK YILMAZ’DAN 4 MAÇTA 4 GOL

Beşiktaş’ın deneyimli forveti Burak Yılmaz son 4 maçında 4 gol atarak takımını zirvede tuttu. Kupadaki Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçında fileleri havalandıran Burak, Süper Lig’de oynanan Göztepe, Çaykur Rizespor ve Gaziantep FK maçlarında da gol sevinci yaşadı. Burak Yılmaz, bu sezon siyah-beyazlı formayla 9 gole imza attı.

5 OYUNCU SARI KART CEZA SINIRINDA

Siyah-beyazlı ekipte zorlu maç takvimi öncesi 5 oyuncu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Burak Yılmaz, Atiba Hutchinson, Caner Erkin, Georges-Kevin N’Koudou ve Umut Nayir, Medipol Başkaşehir maçında kart gördükleri takdirde, gelecek haftaki Trabzonspor karşılaşmasında cezalı duruma düşecekler.

BEŞİKTAŞ’IN 11’İ

Karius, Douglas, Vida, Ruiz, Caner, Elneny, Atiba, Jeremain Lens, Kevin-Prince Boateng (Adem Ljajic), Nkoudou, Burak

BAŞAKŞEHİR’İN 11’İ

Mert Günok, Caiçara, Skrtel, Epureanu, Clichy, Visca, Mahmut Tekdemir, Azubuike, Elia, Crivelli, Demba Ba

Editör: TE Bilisim