Türkiye gelecek hafta salı günü 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayacak. Bayramdan bir önceki gün yani 28 Ekim Pazartesi günü de öğleden sonra (13.00’dan itibaren) tatil olacak. Bu nedenle herkes 28 Ekim’de eczaneler tatil mi? sorusunun cevabını merak ediyor. Şimdi herkes arama motorlarına “29 Ekim Salı eczaneler açık mı?”, “Eczaneler 28 Ekim Pazartesi açık mı?” gibi sorular yöneltiyor. Konuyla ilgili İstanbul Eczacılar Odası açıklaması ve detaylar haberimizde…

28 EKİM’DE ECZANELER TATİL Mİ?

İşte İstanbul Eczacılar Odası açıklaması:

Değerli Meslektaşlarımız;

Bilindiği üzere 2429 sayılı Ulusal Bayram ve Genel Tatiller Hakkında Kanun gereği, Cumhuriyet Bayramı 28 Ekim günü saat 13.00 itibari ile başlar ve 29 Ekim günü devam eder. Bu kanuna istinaden İstanbul ve Yalova illerindeki tüm eczanelerimiz 28 Ekim Pazartesi günü 09.00-13.00 saatleri arası açık olacaktır. Saat 13.00’ten sonra ise sadece nöbetçi eczanelerimiz hizmet verecek ve diğer eczanelerimiz kapalı olacaktır.

29 EKİM SALI ECZANELER AÇIK MI?

29 Ekim Salı günü ise tam gün sadece nöbetçi eczanelerimiz hizmet verecektir. Önemle bilgilerinize sunulur.

28 Ekim Salır günü https://www.istanbuleczaciodasi.org.tr/nobetci-eczane/ adresini ziyaret ederek, 28 Ekim salı günü hangi eczaneler nöbetçi öğrenebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim