Ekranların sevimli dizisi Mucize Doktor, taşrada doğup, rahatsızlığı nedeniyle babası tarafından terkedildiği için bakımevinde büyüyen Ali Vefa’nın (Taner Ölmez) doktor olma yolundaki maceralarını aktarıyor. Otistik Savant Sendromuyla mücadele eden bir bireyin toplum içerisinde karşılaştığı sorunlara da dikkati çeken dizi, izleyicisinden bu konuda da tam not almaya devam ediyor. Peki, Mucize Doktor bu akşam yayınlanacak mı? İşte Mucize Doktor 19. bölüm ve Fox Tv yayın akışı haberimizde…

Mucize Doktor bu akşam yayınlanacak mı?

Mücadele ettiği Otistik Savant Sendromu nedeniyle babası tarafından terkedilip bakımevinde büyüyen ve en büyük hayali olan ‘cerrah olmak’ olan Ali Vefa’nın, hayalini gerçekleştirmek için ilerlediği yolda karşılaştığı zorluk ve maceraları konu eden Mucize Doktor, 19. bölümüyle bu akşam saat 20.00’da Fox Tv ekranlarında olacak.

Yeni bölüm fragmanında Ali vefa’nın (Taner Ölmez) Nazlı’ya (Sinem Ünsal) yapacağı duygusal teklif dikkati çekerken, minik Betüş’ün akıbeti ise merak ediliyor.

Kıvılcım korkunç planını uygulayabilecek mi? Yapışık ikizler vakasında tüm çareler tükeniyor mu? Tüm gelişmeler bu akşam saat 20.00’da Fox ekranlarında!..

23 Ocak Fox Tv yayın akışı

07:15 Çalar Saat 10:00 Çağla ile Yeni Bir Gün 12:15 A La Şerife 14:00 Temizlik Benim İşim 16:00 Zuhal Topal’la Sofrada 19:00 FOX Ana Haber 20:00 Mucize Doktor

Editör: TE Bilisim