AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin genel merkezinde  önemli açıklamalarda bulunuyor. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Kızılcahamam Kampı’nın 3-4-5 Nisan’da yapılacağını açıklarken konuşmanın öne çıkan satırbaşları ise şöyle;

VAN’DAKİ ÇIĞ FELAKETİ

Bir gazetecinin son derece yakışıksız şekilde çığ felaketine sanki arkadaşımız sebep olmuş gibi bir yaklaşımı oldu. Haksız, vicdansız, kendisi de yaralanmış bir arkadaşımızı derinden üzen bir açıklama oldu. Zannediyorum o gazeteci de özür dilemiş.

SABİHA GÖKÇEN’DE YAŞANAN UÇAK KAZASI

Çeşitli mecralardaki spekülatif ve doğru olmayan haberlere itibar edilmemesi gerekir.

AP’NİN TERÖR KONFERANSI

Avrupa için kaygı verici bir olaydır. Terör konusunda çifte standart yapıyorlar. PKK’lı teröristlerin konferans yapabildiği, konferansa katılabildiği bir organizasyonun olması, Avrupa Parlamentosu’nun kendi değerlerinden uzaklaşması, kendi kendini feshetmesi demektir.

AP giderek ırkçıların, faşistlerin, İslam ve Türkiye düşmanlığı yapanların gösteri mekanına dönüşmeye başladı. Bu Avrupa için kaygı vericidir. Avrupa demokrasilerini korumanın yolu, İslam ve Türkiye düşmanlığına set çekmektir, bu konuda net bir tavır sahibi olmaktır.

BAŞBUĞ’UN FETÖ AÇIKLAMASINA CEVAP

Arkadaşlarımız yarın suç duyurusunda bulunacaklar. 15 Temmuz’da FETÖ’cülerin hedefi olmuş Meclis’i, hedef göstermektedir. TBMM mensuplarını, getirdikleri bir yasa yüzünden kimse Fetullahçı Terör Örgütü’nün yanına yazamaz. Yaptığı açıklama TBMM’nin yasama iradesine, Anayasa’nın 83. maddesiyle dokunulmazlık verilmiş yüksek iradeye bir saldırıdır.

Bu, Genelkurmay Başkanlığı makamına da Türk demokrasisine de saygısızlıktır. Genelkurmay Başkanlığı makamını da kendi birtakım kişisel inisiyatifleri için istismar etmek anlamına gelir.

Kişiler emekli olduktan sonra, demokratik anlayışla, akılla izah edilemeyecek birtakım fikirlerini ortaya savurup, ondan sonra da ‘Genelkurmay Başkanlığı yaptım’ diyerek bu makamın arkasına sığınamazlar.

Kimse FETÖ ile mücadelenin üzerinden vesayeti canlandırmasın.

Editör: TE Bilisim