Kırmızı Oda 26. bölüm canlı izle 26 Şubat Cuma 2021! TV8 Kırmızı Oda yeni bölüm canlı kesintisiz HD izle... Kırmızı Oda yeni bölüm izlemek ve son haftalarda popüler olan Delikanlı Sadi, Nazlı ve Kumru'nun gerçek hikayelerine tanık olmak için sabırsızlıkla bekleyenler için Kırmızı Oda 26. bölüm canlı izleme bağlantı bilgileri haberimizde olacak. OGM Medya imzalı ve başrolünde Doktor Manolya Hanım karakteriyle Binnur Kaya'nın rol aldığı, Psikiyatr Gülseren Budayıcıoğlu'nun danışanlarının gerçek hayatlarından kaleme aldığı öykülerden diziye uyarlanan ve TV8'de reyting rekorları kıran dizinin yeni bölümü burada. İşte Kırmızı Oda 26. bölüm canlı izle 26 Şubat Cuma 2021! TV8 Kırmızı Oda yeni bölüm canlı kesintisiz HD izle...

Kırmızı Oda 26. bölüm canlı izle 26 Şubat Cuma 2021! TV8 Kırmızı Oda yeni bölüm canlı kesintisiz HD izle!

TV8'de bu akşam yayınlanan Kırmızı Oda yeni bölümde panik atak rahatsızlığıyla Doktor Manolya Hanım'a başvuran Delikanlı Sadi'nin küçüklüğü ve hayatındaki önemli olaylara ilişkin verdiği detaylar herkesin yüreğini tuzla buz etmeye devam ediyor.

Öte yandan eşi Recai'ye saplantılı bir şekilde bağımlı hale gelen ve eşinin boşanmak istemesine rağmen olanlara inanamayıp hayatı kendisine dar eden Nazlı'nın zihninin kendisine oynadığı bu tatsız oyundan kurtulmaya başlaması herkesi sevindirmişti.

Çocukluk ve gençliği acılarla geçip bir türlü yüzü gülmeyen Kumru'nun anlattıkları ise kan donduran cinsten. Milyonlarca kişinin maruz kaldığı psikolojik ve cinsel saldırılarla henüz çok küçük yaşlarda tanışan Kumru'nun, yaşadıklarının etkisinden kurtulup eşi ve kızıyla mutlu bir hayat süreceği günler merakla bekleniyor.

Kırmızı Oda Sadi kimdir, gerçek hikayesi ne?

Kırmızı Oda Sadi kliniği ilk kez ziyaret etmektedir ve doktor hanıma bir süredir iyi olmadığını söyler. Kendini 'Delikanlı Sadi' olarak tanıttığı gibi çevresi de kendisine deilkanlı Sadi demektedir. Doktor Piraye de Sadi'den korkacaktır. Lüks ve karanlık bir hayatı var gibi görünen Sadi'nin belindeki silah doktorlara korkuyu yaşatan detay olacaktır. Kırmızı Oda Gülseren Budayıcıoğlu’nun 2004 yılında yayınlanan Madalyonun İçi adlı kitabından uyarlanmıştır. 

Editör: TE Bilisim