Müge Anlı canlı izle 4 Mart Perşembe 2021! ATV ve Youtube Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayını izle seçenekleri araştırılıyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert’te yaşanan son dakika gelişmeleri izleyiciler tarafından yakından takip ediliyor. 4 aydır bulunamayan 1 çocuk annesi Mervenur Polat'ın son durumu merak konusu olurken tüm şüpheler 40 yaşındaki Cüneyt Akyol'u gösteriyor. Canlı yayına katılan tanıklar Mervenur Polat'ın cinayete kurban gitmiş olabileceğini iddia ediyor. İşte Müge Anlı canlı izle 4 Mart Perşembe 2021! ATV ve Youtube Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayını izle…

MÜGE ANLI CANLI İZLE 4 MART PERŞEMBE 2021! ATV VE YOUTUBE MÜGE ANLI İLE TATLI SERT CANLI YAYINI İZLE

MÜGE ANLI CANLI İZLE! ATV

MÜGE ANLI 3 MART ÇARŞAMBA! YOUTUBE

Olaya tanık olan diğer iki isim ise Ferdi ve İbrahim, Gökhan'ı tedirgin gördüklerini belirtti. İddiaların odağındaki bir diğer isim Cüneyt'in etrafı temizlemesi ve üzerindeki kıyafeti çöp poşetine atması cinayet iddialarını güçlendirdi.

Madde bulmak için hana giden Mervenur Polat'ın yüksek dozdan öldüğü veya öldürülmüş olabileceği üzerinde duruluyor.

Genç kızın Kayseri'de oturan ablası Ebru Köse, Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi. Son görüldüğü iş hanındaki esnaflar ve görgü tanığı Halil İbrahim Şahin konuştu. Kaldığı handa kötü şeyler yaşadığı düşünülen Mervenur Polat’ın tecavüze uğradığı iddia edildi.

4 aydır haber alınamayan bir çocuk annesi Mervenur Polat'ın madde kullanan bir grubun yaşadığı evde kaldığı ortaya çıkmıştı. İş hanında ev olarak kullanılan iş yerine gidip gelen ve olaya tanık olanlar Müge Anlı'ya konuştu.

Mervenur Polat'ı son gören kişi olan Gökhan Hamurcu'nun ifadeleri ise şüpheleri arttırdı. Mervenur'un evin sahibi Cüneyt tarafından tecavüze uğradığını ve ağladığını belirten Hamurcu'nun o sahneyi görünce 6 metre yükseklikten atlayarak kaçtığını söylemesi inandırıcı bulunmadı.

MERVENUR POLAT KİMDİR?

20 yaşındaki Mervenur Polat daha önce bir evlilik yaptı ve bir çocuğu vardı. Boşandıktan sonra ailesiyle yaşamaya devam eden Mervenur Polat, bir otelde çalışıyordu.

Editör: TE Bilisim