Hızlı ve Öfkeli 9 ne zaman çıkacak? Hızlı ve Öfkeli 9 ne zaman vizyona giriyor? Soruları vatandaşlar tarafından merak edilip sıkça araştırılıyor. İlk filmlerin yakaladığı başarı ardından para basma makinesine dönüştürülen bir film serisi Hızlı ve Öfkeli 9’uncu serisiyle sinema perdelerinde yer almaya başlayacak. Merakla ve heyecanla beklenen Hızlı ve Öfkeli 9 yayın tarihinin belli olması ardından vatandaşlar için detayları derledik. Peki, Hızlı ve Öfkeli 9 ne zaman çıkacak? Hızlı ve Öfkeli 9 ne zaman vizyona giriyor? İşte tüm detaylar…

HIZLI VE ÖFKELİ 9 NE ZAMAN ÇIKACAK? HIZLI VE ÖFKELİ 9 NE ZAMAN VİZYONA GİRİYOR?

Koronavirüs salgını nedeniyle Mayıs ayında gösterime girmesi beklenen Hızlı ve Öfkeli 9'un vizyon tarihi Twitter'dan açıklandı. Filmin resmi Twitter sayfasından paylaşılan duyuruda, Hızlı ve Öfkeli 9'nun 28 Mayıs 2021 itibarıyla Amerika'da ve yine 2021 Mayıs itibarıyla tüm dünyada yayınlanacağı açıklandı.

HIZLI VE ÖFKELİ 9 OYUNCULARI KİMLER?

Filmin kadrosunda Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris "Ludacris" Bridges, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel, Sung Kang, Helen Mirren, Charlize Theron rol alıyor.

Filmde yer alan isimlerin yanı sıra 2012'den bu yana serinin her filminde görülen Dwayne Johnson, bu filmde bulunmayacak.

Editör: TE Bilisim