Kuruluş Osman 50 bölüm full izle tek parça seçeneği dizinin sıkı takipçileri tarafından araştırılıyor. Sadece Türkiye’de değil, bütün dünyada büyük ses getiren dönem dizisi Kuruluş Osman kendi saatinde izleyicisiyle buluşacak. Son bölümde Malhun Hatun ve babasına yapılan saldırılar gün yüzüne çıkartmak isteyen Osman Bey Türk obaları beyliğine çağrıda bulundu. Ardı arkası kesilmeyen düşmanlar ve hainlerle dolu obada neler yaşanacak? İşte, ATV canlı izle youtube! Kuruluş Osman 50 bölüm full hd kesintisiz izle

ATV canlı izle youtube! Kuruluş Osman 50 bölüm full hd kesintisiz izle

KURULUŞ OSMAN 50. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Yönetmen koltuğunda Metin Günay’ın oturduğu dönem dizisi Kuruluş Osman, Osmanlı Devleti’nin kurucusu Osman Gazi dönemini konu almaktadır. Babası Ertuğrul’un izinden yürüyen Osman Beyi bu yolda zorlu savaşlar, cinayetler, ihanetler ve türlü oyunlar beklemektedir.

Burak Özçivit, Nurettin Sönmez, Ragıp Savaş, Erkan Avcı, Didem Balçın, Yeşim Ceren Bozoğlu, Görkem Kanbolat Arslan gibi isimlerin rol aldığı Kuruluş Osman her bir yeni bölümünde çok merak edilen Osman Gazi dönemini, "400 çadırlık bir obadan, ilahi aşkla kurulan bir cihan İmparatorluğuna yürüyüşün hikâyesini" konu ediniyor. Dizinin yeni bölümünde sarpa saran olayların nasıl çözümleneceği ise izleyiciler tarafından merak konusu.

Kuruluş Osman her Çarşamba akşamı saat 20.00’da ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor.

49. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kara Şaman Togay uç bölgesine gelerek dengeleri değiştirir. Bunun ardından Osman Bey, Türk obalarının birliğini sağlamak için harekete geçerek, Söğüt'te toplanacak Toya, Türk obalarının beylerini çağırır. Malhun Hatun ve babası Umur Bey'in aralarında bulundukları toy için güvenlik önlemleri alınmış olsa da Kara Şaman Togay, Süleyman ve Melik'in yardımıyla içeri sızarak saldırı düzenler. Babasının yaralanmasının ardından Kara Şaman Togay’ın peşine düşen Malhun Hatun ise tuzağa düşer ve o da babasıyla aynı kaderi paylaşarak Kara Şaman Togay tarafından yaralanır. Osman Bey, saldırının ve ihanetin arkasında kimin olduğunu öğrenmek için plan hazırlıklarına başlar.

Editör: TE Bilisim