ATV canlı yayın Kuruluş Osman 55 bölüm izle! Son bölüm full hd tek parça kesintisiz izle seçeneklerini sıkça araştıran vatandaşlar, dizinin son yayınlanacak yeni bölümünde neler olacağını heyecanla bekliyor. Osman Bey ve Nikola’nın arasında geçen olayların nasıl sonuçlanacağı belirsizliğini korumaya devam ederken, Kayı Obası’nın geleceği de seyirciler tarafından merak ediliyor. Ertuğrul Gazi’nin oğlunun zorlu hayatını konu edinen yapım, zaman zaman çekimlerinde yer verdiği aşk sahneleriyle de izleyicilerin yüzünde mutluluk uyandırıyor. İşte, ATV canlı yayın Kuruluş Osman 55 bölüm izle! Son bölüm full hd tek parça kesintisiz izle seçenekleri için haberimizde derlediğimiz bütün ayrıntılar…

ATV CANLI KURULUŞ OSMAN 55 BÖLÜM İZLE! KURULUŞ OSMAN SON BÖLÜM FULL HD TEK PARÇA KESİNTİSİZ İZLE!

KURULUŞ OSMAN CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Yönetmen koltuğunda Metin Günay’ın oturduğu dönem dizisi Kuruluş Osman,  Osmanlı Devleti’nin kurucusu Osman Gazi dönemini konu almaktadır. Babası Ertuğrul’un izinden yürüyen Osman Beyi bu yolda zorlu savaşlar, cinayetler, ihanetler ve türlü oyunlar beklemektedir.

Burak Özçivit, Nurettin Sönmez, Ragıp   Savaş, Erkan Avcı, Didem Balçın, Yeşim Ceren Bozoğlu, Görkem Kanbolat Arslan gibi isimlerin rol aldığı Kuruluş Osman her bir yeni bölümünde çok merak edilen Osman Gazi dönemini, "400 çadırlık bir obadan, ilahi aşkla kurulan bir cihan İmparatorluğuna yürüyüşün hikâyesini" konu ediniyor. Dizinin yeni bölümünde sarpa saran olayların nasıl çözümleneceği ise izleyiciler tarafından merak konusu.

KURULUŞ OSMAN 55. BÖLÜM 1. FRAGMAN İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

KURULUŞ OSMAN 55. BÖLÜM 2. FRAGMAN İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Her Çarşamba akşamı  saat 20.00’da ATV ekranında izleyici karşısına çıkan Kuruluş Osman, “Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile iftar” programı nedeniyle  Ramazan ayı boyunca 20.15’de başlayacak.

KURULUŞ OSMAN 54. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Osman Bey yaptığı planla birlikte Dündar Bey’in İnegöl Kaleli’nden kaçarak obaya gelmesini sağlar. Amcasını ajanlarla yüzleştirerek ihanetlerini tek tek itiraf etmesini isteyen Osman Bey, hainin cezasının kesilmesine karar verir.

Kayı Obası’nda yaşanan olayları fırsat bilen Nikola, Söğüt’e baskın yapmak için hazırlıklara başlar. Nikola yaptığı planla, Papa’nın ajanlarının verdiği bilgiler doğrultusunda tünellerden geçerek bölgedeki gücü ele geçirmeyi amaçlamaktadır.

Nikola’nın Kayı Obası’na saldırmak için hazırlandığını öğrenen Osman Bey, geliştirdiği strateji ile birlikte Söğüt’e baskına giden Bizans Kuvvetleri’nin karşısına çıkar.

Togay ise Konya’da aldığı talimatlar doğrultusunda uç bölgesine giderek planlarını uygulama başlar.

Editör: TE Bilisim