KOSGEB 2021 destek başvuruları ne zaman? KOSGEB başvuru ekranı sorgulama ile ilgili merak edilen detaylar haberimizde. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi (KOSGEB), yeni programı hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarda bulundu. Milyonlarca kişinin merak ettiği KOSGEB destek başvurusu tarihiyle ilgili detayları haberimizde derledik. Koronavirüs salgını sebebiyle gelir kaybına uğramış veya nakit akışı bozulmuş ama istihdamını koruyan imalat sektörlerinde faaliyet gösteren mikro ve küçük ölçekli işletmeler destekten yararlanabilecek. Peki, KOSGEB 2021 destek başvuruları ne zaman? KOSGEB başvuru ekranı sorgulama!

KOSGEB 2021 DESTEK BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın duyurduğu 'Covid-19'dan Etkilenen Mikro ve Küçük İşletmelere Hızlı Destek Programı'nın mikro işletmelere 30 bin, küçük işletmelere ise 75 bin liraya kadar finansmana hızlı bir şekilde erişebileceğini hatırlatarak, “Başvurular pazartesi gününden itibaren E- Devlet aracılığıyla yapılabilecek. Ben buradan bütün işletmelerimizi ve girişimcilerimizi başvuru yapmaya davet ediyorum” diye konuştu.

Bakan Varank, 2021 yılını salgınla mücadeleyi kazandıkları ve orta vadede istikrarlı büyüme dönemine girdikleri bir yıl olarak değerlendirdiğini belirterek, Türkiye ekonomisinin salgın sonrası yeni dönemde rekabet gücünü artırmak ve sanayinin teknolojik dönüşümünü sağlamanın temel öncelikleri olduğunu söyledi.

KOSGEB BAŞVURU EKRANI SORGULAMA!

KOSGEB faizsiz kredi başvurusu 3 Mayıs Pazartesi gününden itibaren başlıyor. Başvurular e-Devlet üzerinden KOSGEB aracılığı ile yapılabilecek.

Başvuru şartları ve başvuru tarihleri ile ilgili detayların ilerleyen günlerde yapılması bekleniyor.

Editör: TE Bilisim