2020-2021 sezonu boyunca en çok golcü konusunda sıkıntı yaşayan Fenerbahçe, gelecek sezonun golcüsünü şimdiden planlamaya başladı. 

Sabah'ın haberine göre; Yaz transfer döneminde 17.5 milyon bonservis bedeliyle Lazio'ya satılan Vedat Muriqi'yi mumla arayan Fenerbahçe, gözünü yeniden eski yıldızına dikti.

HAFTA İÇİNDE GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİ

Fenerbahçe'nin hedefi temmuzda Topuk Yaylası'nda yapılacak kampa yeni transferlerin önemli bir kısmını yetiştirmek. Bu noktada Dorukhan Toköz ile söz kesen sarı-lacivertliler, Steven Caulker için de önemli mesafe kat etti.

Santrfor konusunda ise ilk sıcak gelişme bu hafta içinde yaşandı. Fenerbahçe yönetimi, geçtiğimiz sezon Lazio'ya 17.5 milyon Euro artı bonuslarla sattığı Vedat Muriqi'i transfer etmek için ilk temasını kurdu.

BELÖZOĞLU İLE ÇALIŞMAYI ÇOK İSTİYOR

Kanarya, eski golcüsünü iki yıllığına kiralamayı amaçlıyor. Lazio kulübü ise oyuncuyu uygun bir fiyatla Fenerbahçe'ye kiralamaya sıcak bakıyor. İtalya'da düzenli forma şansı bulamayan Vedat ve ailesi de İstanbul'a dönme konusunda pozitif.

Tecrübeli futbolcu, ayrıca eski takımındaki kaptanı Emre Belözoğlu'nun teknik direktör olduğu F.Bahçe'de yer almayı çok istiyor. Vedat Muriqi, bu sezon Serie A'da sadece 4 maça 11'de başlayabildi ve 1 gol kaydetti. Kosovalı forvet, karşılaşmaların çoğunda sonradan oyuna dahil oldu.

Kaynak: Haber 7

Editör: TE Bilisim