Fırat Aydınus kimdir, nereli? Hakem Fırat Aydınus hangi takımı tutuyor? Soruları vatandaşlar tarafından sıkça araştırılmaya başlandı. Bu akşam oynanacak maçlarla Süper Lig şampiyonunu belirleyecek maçların hakemleri spor severler tarafından merak edilip araştırılmaya başlandı. Süper Lig'in 42. ve son haftasına averajla Galatasaray'ın önünde lider giren Beşiktaş, Göztepe maçıyla sezonu noktalayacak. Peki, Fırat Aydınus kimdir, nereli? Hakem Fırat Aydınus hangi takımı tutuyor? İşte tüm detaylar haberimizde…

FIRAT AYDINUS KİMDİR, NERELİ?

Fırat Aydınus 25 Ekim 1973 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir.

Türk futbol hakemi. Türkiye Futbol Federasyonuna bağlı olarak Süper Lig'de görev yapmaktadır.

Hakemliğe 1996 yılında başlamıştır. İstanbul Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği bölümünden mezundur. UEFA'nın Cüneyt Çakır ile birlikte Avrupa Kupalarında en çok maç verdiği Türk hakemdir.FIFA hakemliği için 2014 yılında yapılan YoYo testlerini geçemeyen Aydınus listeden çıkartılmıştır.

2015-16 sezonu öncesi Türkiye Futbol Federasyonu Aydınus'un da aralarında bulunduğu 9 hakem ile ilk kez profesyonel sözleşme imzaladı.

HAKEM FIRAT AYDINUS HANGİ TAKIMI TUTUYOR?

FIFA kokartlı hakem Fırat Aydınus’un Beşiktaş takımını tuttuğu ifade edilmektedir.

GÖZTEPE – BEŞİKTAŞ NE ZAMAN?

Gürsel Aksel Stadı'nda oynanacak Göztepe - Beşiktaş maçı maçını Fırat Aydınus yönetecek. Bu akşam saat 20.30'da başlayacak ve beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

Editör: TE Bilisim