Levent Gültekin-İstanbul

2007 yılında 1,4 milyon euro karşılığında Gençlerbirliği’nden Fenerbahçe’ye transfer olan ve 9 yıl sarı lacivertli formayla büyük başarılara imza atan Gökhan Gönül’ün son durumu taraftarları oldukça meraklandırıyor.

DURUMU NET DEĞİL!

2016’da Fenerbahçe’den ayrılıp Beşiktaş’ın yolunu tutan ve siyah beyazlı kulüple 2 yıl üst üste şampiyonluk gören Gökhan Gönül’ün yeniden ‘çubukluyu’ giymesi camiada memnuniyetle karşılanırken, 36 yaşındaki sağ bekin bu sezon sık sık sakatlık problemleri, yaşaması bilindik Gökhan Gönül kalitesinin uzağında kalmasına neden oldu.

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren ve 22 maçta 2 gol 1 asistlik performans sergileyen milli futbolcunun takımda kalıp kalmayacağı henüz netlik kazanmamışken, Gökhan’ın 1 yıl daha sarı lacivertli formayı giymek istediği belirtildi. Özellikle bazı Süper Lig kulüplerinden teklif alan tecrübeli oyuncunun Adana Demirspor’u beklettiği kaydedilirken, Gökhan’ın Samandıra’ya gelecek yeni hocayı beklediği anlaşıldı.

FENER’İN BAŞINA YENİ TEKNİK İSİM

Önümüzdeki sezon Emre Belözoğlu ile çalışmayı düşünmeyen Ali Koç’un Fenerbahçe’nin başına kalitesini ispat etmiş yeni bir teknik adamla anlaşacağı bilgisi gelirken, son duruma göre sadece Gökhan Gönül’ün değil diğer bütün futbolcuların yeni gelecek hocayı bekledikleri aktarıldı.

Harun Tekin, Tisserand, Lemos, Gökhan Gönül, Nazım Sangare, Filip Novak, Sadık Çiftpınar, Luiz Gustavo, Ferdi Kadıoğlu, Sosa, Sinan Gümüş, Samatta, Thiam, Ademi, Zanka, Allahyar, Deniz Türüç, Frey gibi isimlerin önümüzdeki sezon takımda kalıp kalmayacaklarına yeni teknik direktör ve onunla beraber gelecek olan teknik heyeti karar verecek.

Editör: TE Bilisim