İLKE Vakfı Kurumsal İletişim Koordinatörü Yasir Alkan gazetemizi ziyaret etti.

Diriliş Postası Genel Müdürü Orhan Pekçetin ile görüşen Alkan, İLKE Vakfının yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu.

Gündeme dair konularda fikir teatisiyle samimi bir ortamda gerçekleşen görüşme, ikilinin çektirdiği hatıra fotoğrafıyla son buldu.

İLKE Vakfı hakkında

İLKE Vakfı, İslami ve insani değerleri yaşatmak ve yaşanmasına vesile olmak amacıyla kurulmuştur.

Geçmişi 1980’li yıllara dayanan İLKE Vakfı bugüne kadar çok sayıda faydalı organizasyonun kuruluşuna destek vermiştir. 

İLKE olarak Türkiye’nin ihtiyaç duyduğu alanlarda bilgi, politika ve strateji üretmekte, karar alıcılara yol gösterecek araştırmalar yapmakta ve gelecek için gerekli birikimin oluşmasına katkı sağlamakta gayret gösteren İLKE Vakfı, eğitim, iş ahlakı, sivil toplum, hukuk ve yönetim alanlarında şimdiye kadar gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla hem kamuda hem de sivil alanda katkılar sağlamaktadır.

Her biri alanlarında öncü ve önemli faaliyetler yapan İlmi Etüdler Derneği (İLEM), Yaygın Eğitim ve Kültür Derneği (YEKDER), Türkiye İktisadi Girişim ve İş Ahlakı Derneği (İGİAD), İLKE çatısı altında yer almaktadır.

Ayrıca vakıf bünyesindeki İslam İktisadı Araştırma Merkezi (İKAM) , Eğitim Politikaları Araştırma Merkezi (EPAM) ve Toplumsal Düşünce ve Araştırmalar Merkezi (TODAM) ile araştırma ve geliştirme faaliyetlerini sürdürmektedir.

Editör: TE Bilisim