Bordo mavili yönetim, mükemmel bir sezon geçiren genç file bekçisini sezon içinde satmama kararı almıştı. Trabzonspor yöneticileri "Avrupa şampiyonasını beklesek daha iyi olur. Orada piyasa değerini yükseltebilir" düşüncesiyle hareket etmişlerdi. Türkiye Milli Takımına katkılarıyla da adından söz ettiren Uğurcan Çakır Trabzonspor'un da en başarılı isimlerinden birisi. Başkan Ağaoğlu Uğurcan ile 3 kulübün yakından ilgilendiğini, 2'sinin ilgisinin üst düzeyde olduğunu kaydetti. Bu iki kulübün birisi Fransız ekibi Monaco bir diğeri ise İngiliz ekibi Tottenham olduğu belirtildi. Trabzonspor'un, eğer istediği rakamlarda bonservis bedeli ödenme durumu oluşması halinde Avrupa kupası sonrası Uğurcan'ı ya Fransız ekibine yada İngiliz ekibine göndermesi bekleniyor.

AĞAOĞLU AÇIKLADI

Başarılı eldivenin EURO 2020 sonrası transferinin gerçekleşme ihtimalinin çok yüksek olduğunu belirten  Ağaoğlu sözlerine şu şekilde devam etti:

"Uğurcan'ı isteyen kulüp, yüksek kalibreli bir Avrupa ekibi. Büyük liglerden bir kulübe transferi söz konusu. EURO 2020 sonrası iş netleşir."

BORDO MAVİLİLER ASGARİDE 20 MİLYONUN ALTINA İNMİYOR

Yusuf Yazıcı'yı Lille'e 18 milyon Euro gibi yüksek bir meblağ karşılığında satan Karadeniz ekibi, pandemi şartlarının genel anlamda ekonomiyi bu kadar etkileyip piyasayı alt üst etmesine rağmen Uğurcan Çakır'ı bu rakamın üzerinde bir bedelle göndermek istiyor. Bordo-mavililer Uğurcan Çakır için 20 milyon Euro'luk bir beklenti içinde.

Editör: TE Bilisim