Kaya Temel / Özel Haber - Galatasaray’da başkanlık seçimi boyunca geleceği belli olmayan Fatih Terim, emanetini Selçuk İnan’dan devraldı. Takımdan ayrılmadan önce Florya’yı Selçuk İnan’a emanet eden başarılı teknik adam, vakit kaybetmeden Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda PSV Eindhoven ile oynayacakları maçın hazırlıklarına başladı.

HAYIRLI OLSUN

Fatih Terim, futbolcular tarafından alkışlarla karşılandı. Oyuncuların hepsiyle tek tek tokalaşan Terim, "Hayırlı olsun hepimize." ifadesini kullandı. Fatih Terim, daha sonra antrenörler Selçuk İnan ile Necati Ateş'ten bilgi aldı.

ARDA’YA YENI SÖZLEŞME

Galatasaray'da sözleşmesi sona eren ve Teknik Direktör Fatih Terim’in gelmesini bekleyen kaptan Arda Turan da antrenmanda yerini aldı. Arda ile bu hafta içerisinde yeni bir sözleşme imzalanacağı öğrenildi.

MORENO'YU GETİRİN

Terim, Real Betis forması giyen Alex Moreno’yu zaman kaybetmeden Florya’ya gelmesini istedi. Başkan Burak Elmas, Moreno transferini bitirmek için girşimlere başladı. Takımdan ayrılmadan önce liste bırak Fatih Terim, Kaan Ayhan’ı da Galatasaray formasıyla görmek istediği öğrenildi.

Editör: TE Bilisim