Hibe desteğinde son gün ne zaman 2021? Esnafa hibe desteğinde son tarihi Bakan açıklaması sonrasında arama motorlarında merak konusu olan hibe desteğiyle ilgili araştırmaları sizler için araştırdık. Pandemi süresinde kapalı kalan esnafa devlet destekli hibelerin verilmesiyle ilgili bugün Ticaret Bakanı Muş son dakika açıklamasında bulundu. Peki, Hibe desteğinde son gün ne zaman 2021? Esnafa hibe desteğinde son tarihi Bakan açıkladı! İşte detaylar…

ESNAFA HİBE DESTEĞİNDE SON TARİHİ BAKAN AÇIKLADI!

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, yeni tip koronavirüs salgınından etkilenen esnaf ve sanatkarlara yönelik başlatılan destek uygulamasının süresine ilişkin yeni açıklamalarda bulundu.

HİBE DESTEĞİNDE SON GÜN NE ZAMAN 2021?

Bakan Muş, esnaf ve sanatkarlar ile gerçek kişi tacirlere verilen 3 bin ve 5 bin liralık hibe desteğinin son başvuru tarihini 1 Temmuz Perşembe saat 23.59'a kadar uzattıklarını açıkladı. Bakan Muş, açıklamasında şunları kaydetti:

Bakanlığımızca esnaf ve sanatkarlarımız ile gerçek kişi tacirlerimize verilen 3 bin ve 5 bin liralık hibe desteğinin son başvuru tarihini gelen talepler üzerine 1 Temmuz 2021 Perşembe saat 23.59'a kadar uzattık.

Editör: TE Bilisim