Galatasaray’da transfer çalışmaları devam ediyor. Yönetim, teknik direktör Fatih Terim’in isteği doğrultusunda kadroya takviye yapmak için görüşmelerini sürdürüyor. Başkan Burak Elmas, ilk olarak Onyekuru, Kaan Ayhan ve Gedson Fernandes 3’lüsünde mutlu sona ulaşmak istiyor.

GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Henry Onyekuru için Monaco kulübüyle görüşmelerin sürdüğü ifade edildi. Sarı kırmızılı kulüp, bir önceki yönetim sürecinde 4 milyon 350 bin euro satın alma opsiyonu olan Nijeryalı futbolcunun fiyatını aşağıya çekmeyi planlıyor.

24 yaşındaki futbolcu ile herhangi bir sorun olmadığı, Galatasaray'ın bu transferi 3 milyon 500 bin euro bonservis bedeliyle bitirmek istediği öğrenildi. Teknik direktör Fatih Terim’in kadroda ısrarla istediği Gedson Fernandes ile anlaşma sağlandı. Portekizli futbolcunun kulübü Benfica ile kiralama ücreti ve satın alma opsiyonu konusunda görüşmelerin devam ettiği belirtildi.

 STOPERİ BEKLİYOR

Kaan Ayhan içinse Sassuolo’nun yapacağı stoper transferi bekleniyor.İtalyan kulübü, kadrosuna yeni bir defans oyuncusu katması halinde milli futbolcunun transferi için Galatasaray’a olumlu yanıt verdiği de gelen haberler arasında.

 PAULİNHO’YA 3 MİLYON EURO

Corinthians, Galatasaray'ın da gündeminde yer alan Paulinho'nun transferinden çekildi. Corinthians'ın Guangzhou ile sözleşmesi biten 32 yaşındaki yıldız oyuncunun talep ettiği maaş nedeniyle geri adım attığı belirtildi. Gelecek sezon için güçlü bir kadro kurmak isteyen Sarı-Kırmızılı takım, orta sahayı Paulinho ile güçlendirmek isterken oyuncuyla görüşmeler devam ediyor. Galatasaray'ın da 3 milyon euro'dan yukarıya çıkmak istemediği ancak farkı bonuslarla kapatabileceği ifade edildi.

Editör: TE Bilisim