Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, AK Parti Edirne İl Başkanlığını ziyaret etmiş ve CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na şöyle seslenmişti: 

 "Ben buradan sesleniyorum, CHP'nin Genel Başkanına, diyor ki 'bizim yerel yönetimlerimiz Türkiye'de örnek gösterilen yerel yönetimler'. İşte siz burada yaşıyorsunuz, burada rezillikten başka ne var? Bir derenin ıslahını yapamayan, su arıtma tesisi kuramayan belediyenin neresi örnek olacak?"

Bunun üzerine sosyal medya hesabından Bakan Mustafa Varank'a cevap veren Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı, üzerinde oynanmış bir fotoğrafla, sözde Varak'ın FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'le bir fotoğrafını paylaştı. 

BAKAN VARANK İL BAŞKANINI REZİL ETTİ

Üzerinde oynandığı açık olan fotoğrafa cevap gecikmedi. Bakan Varank, sosyal medya hesabından CHP İl Başkanının paylaştığı fotoğrafa şöyle cevap verdi: 

Edirne'yi yıllardır yöneten CHP belediyesinin atıksuları arıtmadan Meriç’e boca ettiğini ifşa edince çok bozulmuşlar CHP il başkanı çıkmış “her şey çok güzel olacak” tivitleri atan firari fetöcünün fotoğrafıyla alçakça iftira atıyor. Belediyeciliğiniz gibi siyasetiniz de rezil!

Editör: TE Bilisim