Randers Galatasaray UEFA maçı şifresiz mi? Galatasaray’ın maçı hangi kanalda, ücretsiz mi? soruları sıkça araştırılmaya başlandı. UEFA Avrupa Ligi Play-Off turunda temsilcimiz Galatasaray, Randers ile karşı karşıya gelecek. Avrupa macerasına bu yıl Şampiyonlar Ligi elemeleri ile başlayan aslan, PSV'ye mağlup olunca yoluna Avrupa Ligi'nde devam ediyor. Bu akşam oynanacak maç hakkında merak edilen ve sıkça sorulan Randers Galatasaray UEFA maçı şifresiz mi? Galatasaray’ın maçı hangi kanalda, ücretsiz mi? soruların yanıtını sizler için haberimizde derledik. işte detaylar…

RANDERS GALATASARAY UEFA MAÇI ŞİFRESİZ Mİ?

UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu ilk karşılaşması olan Randers Galatasaray maçı, 19 Ağustos 2021 Perşembe günü oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak.

GALATASARAY’IN MAÇI HANGİ KANALDA, ÜCRETSİZ Mİ?

UEFA Avrupa Ligi Play-Off turunda temsilcimiz Galatasaray, Randers ile karşı karşıya gelecek. Mücadele, Star TV'den canlı yayınlanacak ve şifresiz olacak.

GALATASARAY MUHTEMEL İLK 11'İ

Galatasaray: İsmail Çipe, Boey, Luyindama, Alpaslan, Van Aanholt, Taylan, Berkan Kutlu, Kerem Aktürkoğlu, Babel, Feghouli, Diagne.

Editör: TE Bilisim