Glen Mazzara, Frank Darabont ve Scott M. Gimple'ın üstlendiği The Walking Dead 11. sezonuyla izleyici karşısına çıkacak. AMC kanalında yayınlanan The Walking Dead dizisi uzun süreli yayın hayatına kaldığı yerden devam ediyor. Peki, The Walking Dead 11. sezon Netflix ne zaman yayınlanacak? Konuyla alakalı tüm detaylar...

The Walking Dead 11. sezon Netflix ne zaman yayınlanacak?

The Walking Dead'in 11. sezonu Ağustos ayı içerisinde yayınlanacak. Zombi dünyasının altını üstüne getiren The Walking Dead'in başrolünden Andrew Lincoln ayrılmış ve yerine Norman Reedus, Lauren Cohen ve Jeffrey Dean Morgan gibi yıldızlar başrol olarak karşımıza çıkmaya başlamıştı. The Walking Dead'in showrunner ve yürütücü yapımcılarından Angela Kang, yeni sezon hakkında şu sözleri sarf etti: "10. sezona ek olarak 6 bölüm geliyor. Bu bölümler daha küçük çaplı, karakter odaklı hikayeler olacak. 11 sezon için her zamankinden daha büyük heyecana sahibiz! Çıta yüksek olacak. Daha fazla zombi, tonlarca aksiyon sahnesi, ilgi çekici hikayeler, daha önce görmediğimiz lokasyonlar göreceğiz. İlk defa tüm gruplar Whisperers'ın onlardan aldığını yeniden inşa etmek için tek bir toplulukta olacak."

The Walking Dead'in son bölümlerinde kahramanlarımız her sezon olduğu gibi yepyeni ve bir öncekinden daha tehlikeli maceralara atılmışlardı. Whisperers'ın yıktıklarından geriye kalanlara tanıklık etmişve Alexandria'nın yeniden güçlenmeye çalışmasını izlemiştik. The Walking Dead, Robert Kirkman'ın yaratıcısı olduğu çizgi romanlardan uyarlanarak diziye dönüştürüldü. 11 sezon da AMC'nin yapımcılığıyla hayata geçirildi.

The Walking Dead'in yayın tarihi 22 Ağustos Pazar günü olacak.

Editör: TE Bilisim